Balıkesir’de yarın okullar tatil mi?

Gemlik Körfezi’ndeki 5,1’lik deprem komşu Balıkesir’i beşik gibi salladı. Deprem sonrası öğrenciler ve aileler Balıkesir’de yarın okullar tatil mi, Balıkesir’de okullar tatil olur mu? sorularına yanıt aramaya başladı. Balıkesir’de deprem sonrası boşaltılan okullarda yarın eğitim yapılacak mı, Balıkesir’de yarın okullar tatil mi? İşte son dakika gel

Balıkesir’de yarın okullar tatil mi?
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

Gemlik depremi sonrası Balıkesir’in 20 ilçesindeki okullar boşaltıldı, aileler çocuklarını bugün okuldan erken aldı. Gemlik Körfezi’nde meydana gelen 5,1’lik deprem özellikle hafta içi olması ve okul saatinde meydana gelmesi nedeniyle korku ve paniği arttırdı. Bursa’nın komşu ili olan Balıkesir’de yaşayan aileler deprem sonrası çocuklarını okuldan aldı, il genelinde eğitim deprem nedeniyle bugün öğleden sonra yapılamadı. Özellikle Balıkesir’de Bursa’ya komşu olan Erdek, Bandırma, Manyas, Susurluk, Dursunbey, Kepsut ilçelerinde deprem hem evlerde hem de okullarda büyük panik yarattı. Peki Balıkesir’de yarın okullar tatil mi? 5 Aralık Salı günü Balıkesirde okullar açık olacak mı? 

Balıkkesir’de yarın (5 Aralık) okullar tatil mi?

Balıkesir’de yarın okullar tatil mi? Balıkesir’in Ayvalık, Balya, Bandırma, Bigadiç
Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Havran, İvrindi, Kepsut, Manyas, Marmara, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde yaşayan öğrenci ve velilerin gözü kulağı Balıkesir Valiliği’nden gelecek haberlerde. 4 Aralık 2023 Pazartesi saat 14.00 itibariyle Balıkesir’de yarın okullar tatil mi, Balıkesir’de yarın okulların tatil olduğu ilçeler var mı? sorularının resmi yanıtı gelmedi. Gözler Balıkesir Valiliği’nden yapılacak açıklamalarda. Resmi kurumlardan Balıkesir’de okullar yarın tatil mi? sorusuna ilişkin gelecek açıklamalar güncellenen içeriklerle haberimizde olacak. 

 

Gemlik Körfezi’ndeki deprem Balıkesir’de şiddetli hissedildi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD saat 10.42’deki depremin derinliğini 8,98 kilometre olarak açıkladı.  Deprem Bursa’nın geneli, Balıkesir ve İstanbul’un büyük bir kısmında da hissedildi. İlk belirlemelere göre can ya da mal kaybı meydana gelmedi. Deprem vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Artçı depremler sürüyor 

Sarsıntıdan 3 dakika sonra bölgede 4,5 büyüklüğünde bir artçı meydana geldi. Bu depremin derinliği de 7 kilometre olarak kaydedildi. 5,1’lik depremin ardından toplamda 13 artçı oldu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.