Akbank’ın yeni genel müdürü Cenk Kaan Gür kimdir?

Akbank’ın yeni genel müdürü Cenk Kaan Gür kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi okuldan mezun sorularının yanıtlarını sizler için derledik. İşte Akbank’ın yeni genel müdürü Kaan Gür kimdir sorusunun en detaylı yanıtı.

Akbank’ın yeni genel müdürü Cenk Kaan Gür kimdir?
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

Akbank’ın yeni genel müdürü Cenk Kaan Gür oldu. Cenk Kaan Gür kimdir? sorusunun yanıtını sizler için derledik. Akbank’ın yeni genel müdürü Cenk Kaan Gür, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde tamamladı. Gazi Üniversitesi’ndeki lisans eğtimi ardından, Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde Executive MBA Yüksek Lisansını tamamladı. Meslek hayatına Garanti Bankası’nda başlayan Gür, Kurumsal, Ticari ve KOBİ Bankacılığı alanlarında Şube ve Bölge Müdürlüğü’nü takiben KOBİ işkolundan sorumlu Pazarlama Koordinatörlüğü görevini yerine getirdi.

Cenk Kaan Gür’ün Akbank kariyeri

2011 yılında Akbank’a KOBİ Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Gür, görevine 2013 – 2017 yılları arasında Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret bölümlerinin de içerisinde yer aldığı Ticari Bankacılık iş kolundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam etti.

Gür ayrıca, Akbank’ta görev yaptığı süre içerisinde Ak Finansal Kiralama’da Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Yatırım Menkul Değerler’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı vazifelerini de üstlendi.

Cenk Kaan Gür’ün çalıştığı yerler

Kaan Gür, Ekim 2017’de Alternatif Bank’a Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak katıldı. Gür bankadaki görevlerine ek olarak iştirak şirketlerinden Alternatif Lease’de Yönetim Kurulu Başkanı, Alternatif Yatırım’da ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapıyordu.

Akbank’ın yeni genel müdürü Cenk Kaan Gür kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, eşi kim?

Akbank’ın yeni genel müdürü Cenk Kaan Gür kaç yaşında, aslen nereli sorularının yanıtları bilinmiyor. Ancak bankacılık sektörünün genç yöneticilerinden olduğu biliniyor. Cenk Kaan Gür’ün kariyer hayatı hakkında bilgilere ulaşmak kolay ancak aile yaşamı hakkında da bilgileri kamuoyu tarafından bilinmiyor. Cenk Kaan Gür evli mi, eşi kim, çocukları var mı? sorusunun yanıtlara yok.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.