Adnan Beker ailesi kimdir? Adnan Beker şirketi, ne iş yapar?

Türkiye 2024 yılının 31 Mart tarihinde yerel seçimler için sandık başına gidecek. İttifaktan aradığını pek bulamayan İYİ Parti bu kez gözünü yerel seçimlere çevirdi. Yerel seçimler için İstanbul ve Ankara için göstereceği adaylar kulislerden sızdı. İYİ Parti’nin Ankara adayı için Adnan Beker’in adı geçiyor. Peki kimdir Adnan Beker, aslen nereli, ya

Adnan Beker ailesi kimdir? Adnan Beker şirketi, ne iş yapar?
Yayınlama: 12.09.2023
A+
A-

Türkiye 31 Mart 2024 pazar günü yerel seçimler için sandık başına gidecek ve oyunu kullanacak. Seçim yaklaşırken kulislerden partilerin adayları da bir bir sızmaya başladı. Seçimlere tek başına girme kararı olan İyi Parti’nin Ankara adayının Adnan Beker olacağı bilgisi sızdı. Bu sıcak gelişme sonrasında Adnan Beker kimdir, ne iş yapar ve Adnan Beker’in ailesi kimdir soruları merak edildi. Peki Adnan Beker’in şirketi hangisi?

Adnan Beker kimdir?

Aslen Yozgatlı olan Adnan Beker,  1964 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Beker, başkentin saygın iş adamlarından biridir. Petrol, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Beker,  TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Ankara Ticaret Odası Meclis üyesidir.

2019 seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne giren Beker, İYİ Parti Grup Başkanvekiliğine seçildi. Beker 4 yıldır sürdüğü görevinden milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinde ayrıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.