Beşiktaş, Gayrettepe yangınında 29 can yitti, 6 kişinin kimliği belli oldu

İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Gayrettepe’de bulunan bir gece kulübünde 2 Nisan 2024 tarihinde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı. Yangın, saat 12.47’de kulübün eksi 1 ve eksi 2. katlarında tadilat yapıldığı sırada başladı.

Beşiktaş, Gayrettepe yangınında 29 can yitti, 6 kişinin kimliği belli oldu
Yayınlama: 02.04.2024
A+
A-

İstanbul’daki bir gece kulübünde çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden 6’sının kimliği belirlendi. Bu kişiler arasında gece kulübünde DJ’lik yapan Gökay Tevlek de bulunuyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri çevredeki hastanelerin morglarına kaldırıldı. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nin morgu önünde ölenlerin yakınları teşhis için beklerken, güvenlik önlemi alan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri bulunmaktadır. Bu acı olayın ardından bazı aile yakınları sinir krizi geçirdi. Yaralıların hastanelerdeki tedavileri devam ederken, cenazelerden 20’si Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kimlikleri belirlenen 6 kişiden biri olan Gökay Tevlek’in mekanda DJ olarak çalıştığı bilgisi paylaşıldı. Diğer kimlikleri belirlenen kişiler ise Ahmet Sever, Alparslan Salih Derelioğlu, Kadir Orhanoğlu, Fahrettin Korkut ve Yılmaz Kıhrı’dır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.