Kayseri yerel seçim sonuçları 2019

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları için geri sayıma başladı. Kayseri’de yaşayan seçmenler Kayseri seçim sonuçları ile Kayseri ilçe yerel seçim sonuçlarını merak ediyor. Gelin hep birlikte hafızalarımızı tazeleyelim ve 2019 Kayseri’de yerel seçim sonuçları ile Kayseri hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı? yanıtlarına bakalım.

Kayseri yerel seçim sonuçları 2019
A+
A-

Seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Türkiye 31 Mart 2024 günü yerel seçim sonuçlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Sandığa giderek gelecek 5 yıl için yerel yöneticilerini seçmek için mührü basacak olan Kayseri’de yaşayan seçmenler şimdiden Kayseri yerel seçim sonuçlarını aramaya başladı. Biz de referanstürk olarak siz Kayserili seçmenlerimiz için en son yerel seçim sonuçlarını Kayseri özelinde hazırladık. Kayseri’de 2019 yerel seçimlerini kim kazandı, Kayseri’de yerel seçim sonuçları hangi parti yüzde kaç oy aldı, Kayseri’de hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı, hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını hazırladık. Gelin Kayseri’de yerel seçim sonuçları için hafızalarımızı tazeyelim ve 31 Mart Kayseri’de yerel seçim sonuçları önce partilerin en son oy oranlarını hatırlayalım!

Kayseri yerel seçim sonuçları 2019

Kayseri’de 2019 yerel seçimlerinde neler oldu, hangi partinin adayı yüzde kaç oy aldı? Türkiye’nin en önemli seçmen bölgelerinden biri olan Kayseri’de yerel seçim sonuçlarını partiler arasında oy dağılımı dikkat çekti. Kayseri’de yerel seçim sonuçlarına göre, 2019’da seçimi AK Parti’nin adayı Memduh Büyükkılıç yüzde 63,39 oy oranı ile kazandı. İYİ Parti adayı Dursun Ataş ise yüzde 31,52 oy oranıyla ikinci sırada tamamladı. 

İşte 31 Mart 2019 Kayseri yerel seçim sonuçları ve Kayseri Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları…

 Kayseri yerel seçim sonuçları 2019 ilçe ilçe partilerin oy oranları

Kayseri’de ilçe belediye seçim sonuçlarına gelin birlikte bakalım. 2019 yerel seçim sonuçlarına göre Kayseri’de hangi ilçede seçimi kim kazandı, Kayseri’de ilçe belediye seçim sonuçlarına göre hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

İşte ilçe ilçe Kayseri yerel seçim sonuçları…

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.