Bahar hangi hastanede çekiliyor, devlet hastanesi mi? Bahar’daki hastanenin gerçek adı ne?

Dizi hakkında en merak edilen konulardan biri de dizinin çekildiği hastane nerede, gerçek adı ne? Bahar’ın çekildiği hastane özel mi devlet hastanesi mi? Hemen dizinini meraklılarına söyleyelim Bahar dizisi Pendik’te özel bir hastanede cekiliyor, devlet hastanesi değil. Ayrıca hastanenin gerçek adı da Peran Vakıf değil bu dizi için uyarlanmış.

Bahar hangi hastanede çekiliyor, devlet hastanesi mi? Bahar’daki hastanenin gerçek adı ne?
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile Bahar dizisi bu akşam 6. bölümü ile ekrana gelecek. Dizi 2023 yılında çekilen bir Kore dizisi olan Doctor Cha’dan uyarlanmıştır. Hem sosyal medyada hem de reytinglerde aradığını bulan diziyi seyirci çoks evdi. Bahar dizisinin konusu yaklaşık 20 senedir mesleği olan doktorluğu yapamayan Bahar’ın yeniden var olabilmek için herkesi karşısına alması anlatıyor.

Show’un kısa sürede en sevilen dizisi olan Bahar bu akşam 6. bölümü ile ekrana gelecek. Kore dizisi Doctor Cha’dan uyarlanan Bahar dizisinin çekim yerleri, özellikle dizinin çekildiği hastane nerede, gerçek adı ne çok merak ediliyor. Öncelikle belirtelim Bahar dizisinin çekildiği hastane Pendik’te özel bir hastane. Gerçek adı da Peran Vakıf değil.

MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm’ün yazdığı “Bahar” dizisi her salı SHOW TV’de izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizide 20 senedir mesleğini yapmayan bir doktorun hastalığı sonrasında değişen hayatını anlatıyor. 

Bahar dizisi hangi hastanede çekildi?

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Bahar dizisi Pendik’te özel bir hastanede çekiliyor.

Bahar dizisi hangi diziden uyarlama?

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Bahar , 2023 yapımı Güney Kore dizisi olan Doctor Cha’dan uyarlanmıştır.

Bahar dizisinde; Hayatını eşine ve iki çocuğuna adamış genç bir kadın olan Bahar, büyük hayallerle tıp okumuş, yaşadığı bir kırılma noktasıyla ev hanımı olmuştur. Her günü birbirinin aynısı olan Bahar, hayatın ona getireceği zorlu bir sınavla bambaşka bir hikayenin başrolü olacak ve yeniden doğacaktır! Mesleğine geri dönerken hem zorlu mücadelelerle hem de hayatıyla ilgili büyük sırlarla karşılaşacaktır.

Bahar dizisi konusu ne?

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

Bahar dizisi oyuncuları

Bahar dizisinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi önemli isimler yer alıyor.

Bahar’ın Cihan Bey’e müdahale ederken yaşadığı talihsizlik Timur’u endişelendirir. Bu nedenle, bileklik meselesiyle aralarındaki ipler iyice gerilen,Timur ve Rengin, yeni bir sınav verecektir. Diğer yandan Cihan Bey’in görüntülerinin basına sızmasından Bahar’ı sorumlu tutan Reha ,ona son bir şans verir.

Bahar dizisi 6. bölümde neler olacak?

Timur ve Rengin bunun hayal kırıklığını yaşarken Parla, Umay’ın çantasına hepsini altüst edecek bir gerçeği saklamıştır. Rengin ve Timur, Parla’nın planlarına engel olmaya çalışırken, hastaneye Rengin’in kaçmak için çabalayacağı bir bomba düşer; Babası Tahsin! Bahar bir yandan hastalarına bir yandan Rengin’e yardımcı olmaya çalışır. Aziz Uras, Doruk ve Seren’le yaşadığı gerilimi gidermek için hem Evren’le hem de Timur’la konuşur. Timur kendi babalığını sorgularken, babasıyla ilişkisini anımsar. Timur, Parla ve Rengin’i bir araya getiren acı olay yeni bir çıkmaza sebebiyet verecektir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.