Mauro Icardi’den ‘Eros için adelet’ paylaşımı: Bugün Eros’a yarın bize!

Yarın İstanbul’da, İbrahim Keloğlan tarafından işkence ile öldürülen Eros adlı kedinin davası tekrar görülecek. Duruşma öncesinde ünlü futbolcu Mauro Icardi’den ‘Eros için adelet’ paylaşımı sevenlerini duygulandırdı.

Mauro Icardi’den ‘Eros için adelet’ paylaşımı: Bugün Eros’a yarın bize!
Yayınlama: 12.03.2024
A+
A-

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Eros adlı kedinin işkence sonucu öldürülmesi olayına dair yarın görülecek davaya destek çağrısı yaptı. Icardi, kendi sahiplendiği kedilerle birlikte ‘#ErosİçinAdalet’ etiketiyle bir paylaşım gerçekleştirdi.

Dava ne zaman?

Yarın saat 10.30’da Küçükçekmece Adalet Sarayı’nda görülecek olan dava da, İbrahim Keloğan’ın cezasının karara bağlanacağı tahmin ediliyor. Eros’u öldüren ve daha önce tutuklanıp ilk duruşmada serbest bırakılan Keloğlan için en üst sınırdan ceza verilmesi talep edilmekte ve bu davaya hayvan hakları açısından emsal teşkil etmesi istenmektedir.

Ne olmuştu?

‘Ağaoğlu My World Europe’ sitesinde doğup büyüyen ve yaklaşık 6 yaşındayken aynı sitede yaşayan İbrahim Keloğlan tarafından işkence ile öldürülen Eros hakkında dava başlatıldı. Mahkemenin duruşması ise yarın görülecek.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.