Berna Laçin ameliyat oldu: Çok nadir görülen bir vaka, okullarda ders olarak okutulması lazım

Berna Laçin, omuriliğindeki sorun nedeniyle yürüme yeteneğini kaybettiği için geçirdiği zorlu 9 saatlik bir ameliyat geçirdi. Laçin’in omurilik bölgesine 6 vida takıldı. Hasta yatağında yapılan açıklamada, durumunun nadir olduğunu belirterek, okulda ders niteliğinde inceleneceğini ifade etti.

Berna Laçin ameliyat oldu: Çok nadir görülen bir vaka, okullarda ders olarak okutulması lazım
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

Ünlü oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz günlerde tek kişilik bir oyun için Denizli’nin Pamukkale ilçesine gittiği sırada aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tüm oyunlarını iptal eden Laçin, acil olarak ameliyata alındı. 9 saat süren operasyonun ardından sağlık durumu iyiye giden Laçin, hasta yatağından yaptığı paylaşımla son durumunu açıkladı.

Laçin, ameliyatın ciddiyetini vurgulayarak, Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu’nun müdahalesiyle omurilik bölgesindeki sorunun çözüldüğünü belirtti. Omurlar arasındaki disk sorununun nadir görülen bir vakaya işaret ettiğini ifade eden Laçin, paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Ameliyat sonrası Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu geldi ve hocamız durumu şöyle açıkladı: ‘Ameliyat 9 saat sürdü ve çok zor bir ameliyattı. Sırtta, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış, aşırı kemikleşmiş, karşısında da benzer bir disk daha çıkmış. Onları temizleyip aldık, üç omura toplam altı tane vida yerleştirip plaka ile kapattık. Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız.'”

Laçin, doktorunun önerisi üzerine bir hafta-on gün süreyle hastanede yatağa bağlı kalacak ve omuriliğin kendini tamir etmesini bekleyecek. Ameliyatın başarıyla geçtiğini vurgulayan Laçin, paylaşımında destekleyen herkese teşekkür etti ve iyi günlerde buluşma umuduyla mesajını sonlandırdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.