Taş Kağıt Makas’ın nerede çekildiği ortaya çıktı! İşte çekim yerleri

Kanal D’nin sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas”, İstanbul’un tarihi ve renkli semtlerinde hayat buluyor. Peki, bu dizi nerede çekiliyor ve setlerin arkasında neler yaşanıyor?

Taş Kağıt Makas’ın nerede çekildiği ortaya çıktı! İşte çekim yerleri
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi “Taş Kağıt Makas”, sadece hikayesiyle değil, çekim yapılan mekanlarıyla da adından söz ettiriyor. İstanbul’un en güzel semtlerinden biri olan Beşiktaş ve Galata’nın tarihi dokusu, dizinin atmosferine derinlik katıyor. İşte “Taş Kağıt Makas”ın çekim yerleri ve set arkasından detaylar.

İstanbul’un Eşsiz Mekanlarından Kesitler

Beşiktaş ve Galata’nın Hikayesi: Dizi, İstanbul’un en eski mahallelerinden Beşiktaş ve Galata’da çekiliyor. Bu semtler, tarihi yapıları, meydanları ve sokaklarıyla dizinin atmosferine zenginlik katıyor.

Taş Kağıt Makas dizisi konusu nedir?

Taş Kağıt Makas dizisi, Kore yapımı Remember: War Of The Son dizisinden uyarlandı. Dizinin senaryosunu Uğraş Güneş yazdı, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yaptı. Dizinin başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi yer alıyor. Dizide, gecekondu mahallesinde yaşayan Umut’un (Ekin Koç), babası Rıza’nın (Bülent Seyran) suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet savaşı anlatılıyor. Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlayan sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip. Babasının masum olduğunu kanıtlamak için bu yeteneğini kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev (Serra Arıtürk) de Umut’un en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun (Ozan Güven) ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir (Burak Yörük) ise Umut’un karşısında yer alır. Bu güçler arasında değişen dengede, alzheimer hastası babası için hayatını ortaya koyan Umut’un verdiği adalet savaşı izleyiciye sunuluyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.