Erdoğan’ın kaç torunu var?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni torunun kuçağına aldı, güzel haberi duyanlar Erdoğan’ın kaç torunu var? sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yeni torun sevincinin detayları ve diğer torunlarına ait bilgiler…

Erdoğan’ın kaç torunu var?
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, bir kez daha torun sevinci yaşıyor. Erdoğan çifti bugün kızları Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve damatları Selçuk Bayraktar’ın ikinci çocuklarının doğum haberini aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torunlarıyla yakından ilgilenen ve onlarla özel bir ilişkisi olduğunu bilmeyen artık yok. Erdoğan’ın yeniden torun sahibi olduğunu duyanlar ise ‘Erdoğan’ın kaç torunu var?’ sorusunun yanıtını merak ediyor. Biz de siz Referanstürk okurları için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torun sayısını ve detaylarını hazırladık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaç torunu var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 9 torunu var. Erdoğan’ın torunlarının 4’ü Esra-Berat Albayrak çiftinden, 3’ü ise Bilal-Reyyan Erdoğan çiftinden. Sümeyye-Selçuk Bayraktar çiftinin ise 2 çocukları var. Gelen yeni torun haberiyle Erdoğan’ın torun sayısı 9’a yükseldi.

Erdoğan’ın torunun adı ve cinsiyeti ne? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni torununun cinsiyeti erkek, adı ise Asım Özdemir.

Torunun kulağına adını okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede torunu ve kızı Sümeyye Erdoğan’ı eşi Emine Erdoğan’la birlikte ziyarete gitti. Erdoğan hastanede yeni torunun adını ve Kuran’dan sureleri torunun kulağına okudu.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.