Eylül Öztürk’ün eşi Barış Kenan Özkan kimdir, gerçek mesleği ne, ne iş yapıyor?

Fenomenlerin mercek altına alınmasının ardından Eylül Öztürk ve kocası Barış Kenan Özkan’ın hayatı da merak edildi. Amerikaya taşınan Eylül Öztürk, Barış Kenan Özkan ile 2017 yılında evlendi kocasıyla aralarında 5 yaş fark var. Barış Kenan Özkan aslen Balıkesirli ve 33 yaşında. vlogger, müzisyen olan olan Barış Kenan Özkan’ın asıl mesleği ne?

Eylül Öztürk’ün eşi Barış Kenan Özkan kimdir, gerçek mesleği ne, ne iş yapıyor?
Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-

Polatların kara para aklama nedeniyle cezaevine girmesinin ardından tüm gözler diğer fenomenlere çevrildi. Son günlerde hakkında en çok iddia ortaya atılan fenomenlerden biri de Amerika’ya taşınan Eylül Öztürk ve son olarak Deniz Akkaya ile bel altı tartışmaya giren kocası Barış Kenan Özkan oldu. Birçok alanda aktif olan Barış Kenan Özkan’ın gerçek işi ne şu an ne iş yapıyor bilgi bulunmuyor ama çok yönlü olan Barış Kenan Özkan kendini girişimci, oyuncu, vlogger, fenomen ve iş insanı olarak tanınmaktadır. Barış Kenan Özkan 33 yaşında aslen Balıkesirli. 

Barış Kenan Özkan kimdir?

İstanbul doğumlu olan Barış Kenan Özkan, Balıkesir Avşa kökenlidir. Annesi Yugoslav göçmeni, babası ise Trabzonludur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünde tamamlayan Özkan, oyuncu ve sunucu Eylül Öztürk ile evli ve iki çocuk babasıdır. Kemanikasound adıyla müzik dünyasında da yer alan Özkan, sosyal medya üzerinden kısa filmler ve vloglar yayınlamaktadır. Fenerbahçe taraftarı olan Özkan, ayrıca lüks bir Rolls-Royce sahibidir ve kendi markası Keobutik ile çanta satışı yapmakta, kozmetik firmaları ve güzellik merkezleri işletmektedir.

 Barış Kenan Özkan, 16 Ocak 1991 doğumlu, çok yönlü bir kişiliktir. Müzisyen, girişimci, oyuncu, vlogger, fenomen ve iş insanı olarak tanınmaktadır. Fenomen Eylül Öztürk’ün eşi olan Özkan, sosyal medya ve basında lüks yaşam tarzı, dövmeleri ve altın dişleriyle dikkat çekmektedir

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.