Tiktok’taki Laz Kızı kim gerçek adı ne, kaç yaşında? Laz Kızı aslen nereli?

TikTok’ta mühtencen yayınlar yapan, gönderilen para karşılığında göğsünü açan Laz Kızı lakaplı 35 yaşındaki G.D dün şikayetler sonucunda gözaltına alındı, daha sonra serbest bırakıldı. 5 aylık hamile olduğunu söyleyen Laz Kızı’nın gerçek kimliği de merak konusu oldu. Tiktok’ta göğsünü para karşılığı açan G.D’nin gerçek adı nedir, aslen nereli?

Tiktok’taki Laz Kızı kim gerçek adı ne, kaç yaşında? Laz Kızı aslen nereli?
Yayınlama: 28.11.2023
A+
A-

Türkiye günlerdir Tiktok’ta müstehcen yayınlar yapan, yayın açıp insanlardan para dilenen, bir saat yayın karşılığında 100 bin lira kazanan, bunun karşılığında da göğsünü açan Laz Kızı lakaplı G.D’yi konuşuyor. Yapılan şikayetler üzerine dün polisler İstanbul Kartal’daki evine baskın yaptı. İfadesi alınan Laz Kızı daha sonra serbest bırakıldı. Evli ve 5 aylık hamile olduğunu söyleyen G.D özel durumundan dolayı adli kontrol şartı ile erbest bırakıldı. Bu olayın ardından birçok kişi tiktok’ta yayın yapan Laz Kızı G.D kim araştırmasına başladı. Peki kimdir Laz Kızı gerçek adı ne, aslen nereli? 

Hamilelik İtirafı ve Şok Detaylar!

G.D’nin ifadesindeki şok edici detaylardan biri, hamilelik itirafı oldu. Gözaltına alınan Laz Kızı’nın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Adli süreçte alınan kararlar, özellikle hamilelik durumu göz önünde bulundurularak nasıl şekillendi?

Laz Kızı 34 Gerçekte Kim?

Laz Kızı olarak bilinen G.D’nin gerçek kimliği ve TikTok’taki yayınlarına yönelik gelen şikayetler, İstanbul polisinin müdahalesine neden oldu. Şahsın, yüksek gelir elde ettiği iddiaları ve detayları, izleyici kitlesi tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konuyla ilgili nasıl bir açıklama yaptı?

 Yayınların ardından yapılan şikayetleri İstanbul polisi takip etti. Laz Kızı lakaplı kişinin G.D. (35 yaşında) isimli kadın olduğu ortaya çıktı. Genç kadının birkaç dakika içinde yüz bin liranın üzerinde para kazandığı iddiaları ortaya atıldı. Polis nezaretine alınan genç kadın, polis merkezinde ifade verdi. Kadın şüpheli, savcının ifadesinin ardından yurt dışına çıkma yasağı ve imza şeklinde adli inceleme talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medya kullanıcısının gözaltına alınmasına ilişkin açıklama yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.