Camel Slinder sigara fiyatı kaç para oldu? 2023 Camel Slinder güncel sigara fiyatı

Sigara tiryakilerine 1 Kasım itibariyle kötü haber daha geldi. JTI sigara grubunda bulunan tütün ürünlerine 5 lira zam geldi. Böylece en ucuz sigara fiyatı 50 lira oldu. Peki JTI grubu sigalarından olan Camel Slinder kaç para oldu? Güncel Camel Slinder sigarası fiyatı kaç para? Camel Slinder sigara satış fiyatı 50 lira oldu.

Camel Slinder sigara fiyatı kaç para oldu? 2023 Camel Slinder güncel sigara fiyatı
Yayınlama: 02.11.2023
A+
A-

1 Kasım 2023 itibariyle JTI sigara grubunda bulunan tüm sigaraların satış fiyatına 5 lira daha zam geldi. 

Peki JTI grubunda olan sigaların güncel fiyatları ne kadar oldu?  Winston, winston slims,, Winston Dark Blue , Camel, Monte Carlo sigara fiyatları kaç para oldu? Güncel 1 Kasım 2023 zamlı sigara fiyatları listesi

Sigara zamlarına bir yenisi daha eklendi. Haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Sigara fiyatlarına Ekim ayında da zam gelmişti. 

En ucuz sigara 50 TL oldu
Zam gelen grubun yeni sigara fiyatlarını paylaşan Dündar, “Hayırlı olsun sigaraya bir zam geldi” notunu düştü. Buna göre JTI gr

 

Sigaranın gözlere olan zararı nedir?

Özellikle de sol göz merceği ve retina hücrelerini etkileyen sigara, ilerleyen yıllarda görme kayıplarına kadar yol açıyor. Ayrıca katarak ve sarı nokta hastalığına yakalanma riskini de büyük ölçüde arttırıyor. Eğer 50 yaş ve üzerinde hala sigara içen biriyseniz sigaraya bağlı körlük yaşama ihtimaliniz yükseliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.