Galatasaray Bayern Münih maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde top koşturan Galatasaray, A Grubu’ndaki üçüncü maçında Almanya ekibi Bayern Münih ile kendi sahasında karşılaşacak. GS maçı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak ekranlara şifresiz gelecek. GS- Bayern Münih maçı Türkiye’de TV Plus’taki EXXEN TV’den canlı yayınlanacak. Galatasaray-Bayern Münih maçı canlı izleme linkleri burada

Galatasaray Bayern Münih maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki mücadelesine A Grubu’ndaki grup maçlarıyla devam eden Galatasaray, bu akşam (24 Ekim Salı) Almanya’nın güçlü takımlarından Bayern Münih’i konuk edecek. Şampiyonlar Ligi’ndeki A Grubu’nda oynayacağı üçüncü maçta rakibi ile RAMS Park’ta karşıya gelecek olan Galatasaray, galibiyet serisini bozmamak için sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu Galatasaray – Bayern Münih mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamaları kapsamında oynanacak Galatasaray – Bayern Münih maçı, bazı Avrupa ülkelerinde de canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. 

Galatasaray Bayern Münih maçı şifresiz veren yabancı kanalların listesi

Galatasaray – Bayern Münih maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki grup maçları, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Galatasaray – Bayern Münih maçı; Almanya ve Fransa başta olmak üzere İngiltere kanallarından da canlı yayınlanacak. Galatasaray – Bayern Münih grup maçı ülkemizde ise TV Plus platformundaki EXXEN TV üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Galatasaray – Bayern Münih maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

EXXEN TV

GS-Bayern Münih maçını şifresiz veren Alman kanalları listesi şunlar; Amazon, Goal.com 

GS-Bayern Münih maçını şifresiz veren İngiltere kanalları listesi şunlar; Paramount+

Exxen TV nasıl izlenir, Exxen TV aboneliği nasıl yapılır?

https://tvplus.com.tr/ adresine gittikten sonra sağ üst tarafta bulunan ‘hesap oluştur’ butonuna basıp ardından da üyeliğinizi oluştururak EXXEN TV’yi izleyebileceğiniz TV Plus’a üye olabilirsiniz.

Galatasaray- Bayern Münih maçı hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki dev karşılaşma ülkemizde, TV Plus platformundaki EXXEN TV kanalından yayınlanacak.

Galatasaray-Bayern Münih maç ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray – Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçı bugün (24 Ekim Salı) saat 19.45’te başlayacak. RAMS Park’ta oynanacak maçı  İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Galatasaray-Bayern Münih maçında Davide Massa’nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

TV Plus (TV+) abonelik ücreti ne kadar?

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih maçını izleyebileceğiniz ‘EXXEN TV’ kanalı dışında pek çok spor, film ve dizi içeriğini izleyebilceğiniz TV Plus’un aylık fiyatı 59,99 TL, yıllık fiyatı ise 39,99 TL/ay. TV Plus’a daha önce abone olmadıysanız 7 günlük ücretsiz deneme avantajından faydalanabilirsiniz.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi A Grubu maçlarının gün ve saatleri

24 Ekim Salı: Galatasaray-Bayern Münih

8 Kasım Çarşamba: Bayern Münih-Galatasaray

29 Kasım Çarşamba: Galatasaray-Manchester United

12 Aralık Salı: Kopenhag-Galatasaray

Bayern Münih’te 5 oyuncu eksik

Bayern Münih, Galatasaray maçının kamp kadrosunu açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 5 oyuncu GS maçı kadrosunda yok.

Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Leon Goretzka ve Raphael Guerreiro, Bayern Münih’in Galatasaray maçı kamp kadrosunda yer almadı.

İşte Bayern Münih’in kadrosu:

“Peretz, Ulreıch, Kim Min Jae, De Ligt, Kımmıch, Kane, Sane, Coman, Choupo-Motıng, Davıes, Sarr, Müller, Laımer, Tel, Mazraouı, Kratzıg, Musıala, Pavlovic.”

Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki mücadele 24 Ekim Salı günü saat 19.45’te İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.