Kulüp dizisi 3. sezon ne zaman? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon olacak mı?

Netflix’te yayınlanan Kulüp, 2. sezonu ile fırtına gibi esti. İlk günden çok izlenen listesine giren Kulüp dizisinin 3. sezonu ne zaman sorusu merak edildi. 10. bölümden oluşan 2. sezonun ardından Kulüp dizisi 3. sezon için onay aldı. Kulüp dizisinin 3. sezonunun 2024 yılında eylül ayında yayınlanması bekleniyor. Kulüp 3. sezon kaç bölüm olacak?

Kulüp dizisi 3. sezon ne zaman? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon olacak mı?
Yayınlama: 21.09.2023
A+
A-

1960’lı yılların İstanbul’unu anlatan Kulüp dizisi 2. sezonu ile şu sıralar Netflix’in en popüler dizilerinden birisi oldu. Yahudi olan Matilda’nın yıllar sonra yetimhaneye bıraktığı kızı Raşel’e yeniden kavuşmasını, ona ve torunu Rana’ya yeniden kol kanat germeye çalışmasını konu eden Kulüp dizisi 2. sezonu ile sosyal medyanın da dilinde. Kulüp’ün 2. sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor ve her bölüm yaklaşık 45 dakika sürüyor. Kulüp 2. sezonu izleyen birçok seyirci 3. sezon ne zaman arayışını giriyor. Netflix Kulüp dizisinin 3. sezonu için onay verdi. Yani Kulüp dizisi 3. sezonun 2024 yılında eylül ayında yayınlanması bekleniyor, 

KULÜP DİZİSİ 2. SEZON KONUSU NEDİR?

“Kulüp” dizisinin 2. sezonunda, 1960’lar Türkiye ve İstanbul’unu, dönemin köklü bir değişimin eşiğindeki sosyal hayatı ve eğlence dünyasını izliyoruz. Yaşanan baskılara karşı duran Çelebi ve Matilda, Kulüp İstanbul Ailesi’ni ayakta tutmak için birlikte mücadele vermektedir. Zamansız büyümek zorunda kalan Raşel ise artık beş yaşında olan kızı Rana ile birlikte kendi ailesini kurmayı öğrenme mücadelesi vermektedir.

KULÜP DİZİSİ 2. SEZON OYUNCULARI

“Kulüp” dizisinin Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Barış Arduç, Salih Bademci ve Asude Kalebek gibi başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna 2. sezonunda Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma gibi yeni isimler dahil oluyor.

Gökçe Bahadır, “Kulüp” dizisinde Matilda karakterine hayat verirken; Fırat Tanış, Çelebi karakterini canlandırıyor. Barış Arduç, İsmet rolünde karşımıza çıkarken; Salih Bademci, Selim Songür karakteri ile büyük övgüler toplayan bir performans sergiliyor. Asude Kalebek, Raşel karakterine hayat verirken; Halil Babür, Fikret rolünde karşımıza çıkıyor. Serra Arıtürk, Keriman karakterini canlandırıyor; Ada Erma’yı ise Rana rolüyle izliyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.