AÖF canlı dersler ne zaman başlıyor? AÖF kayıtları ne zaman yapılacak? AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

AÖF öğrencileri için her yıl olduğu gibi bu güz de kayıt yenileme ve canlı ders takvimi bekleyişi başladı. Öğrenciler kayıt yenileme adımlarını tamamladıktan sonra canlı ders saatlerinin açıklanmasını bekleyecek. Peki AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF canlı dersler ne zaman? AÖF kayıtları hangi tarihte yenilenecek? İşte yanıtlar…

AÖF canlı dersler ne zaman başlıyor? AÖF kayıtları ne zaman yapılacak? AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?
Yayınlama: 09.10.2024
A+
A-

AÖF’te öğrenim görenler heyecanla canlı ders takviminin belli olmasını bekliyor. 2024 AÖF canlı ders takvimi için geri sayım sürüyor. Peki AÖF canlı dersler ne zaman? AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF kayıt nasıl yenilenir? İşte AÖF öğrencileri için kayıt yenilemenin detayları!

AÖF canlı dersler ne zaman?

AÖF öğrencileri canlı derslerin ne zaman olacağına dair araştırmalarını sürdürüyor. Öğrencilerin merakla beklediği canlı derslerin başlangıç tarihi için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da canlı derslerin Kasım ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Kesin tarih ve detaylı program ilan edildiği anda Anadolum eKampüs üzerinden bilgiye ulaşılabilecek.

AÖF canlı derslere nasıl katılınır?

AÖF öğrencileri için canlı ders programı belli olduktan sonra derslere katılımlar da başlayacak. Öğrenciler tarihler belli olduktan sonra Anadolum eKampüs’e giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki Canlı Ders Takvimi bölümünden derslerin gün ve saatlerini görebilecek. Böylece derslere eş zamanlı olarak katılabilecek veya daha sonra kayıtlarını izleyebilecekler.

AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri, 2024-2025 öğretim yılı güz dönemi için 7 Ekim ile 18 Ekim tarihleri arasında kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

AÖF kayıt nasıl yenilenir, kayıt yenileme adımları nelerdir?

2024-2025 öğretim yılı güz dönemi için AÖF öğrencilerine ders seçme hakkı tanındı. Öğrenciler, bir yarıyılda toplam 45 AKTS kredisini aşmamak kaydıyla en fazla 10 ders seçebilir ve aosogrenci.anadolu.edu.tr adresindeki Ders Ekle/Sil butonunu kullanarak kayıt yenileme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.