Türkiye-Karadağ maçı hangi kanalda? Milli Takım maç ne zaman? Türkiye maçı saat kaçta?

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi’nde zirve mücadelesini sürdürüyor! Karadağ maçıyla puanını yükseltmek isteyen Ay-Yıldızlılar, önemli bir sınav verecek. Peki, bu kritik karşılaşmayı kaçırmamak için ne yapmalısınız? Türkiye – Karadağ maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde!

Türkiye-Karadağ maçı hangi kanalda? Milli Takım maç ne zaman? Türkiye maçı saat kaçta?
Yayınlama: 09.10.2024
A+
A-

Türkiye – Karadağ karşılaşması için geri sayım başladı. Teknik direktör Vincenzo Montella’nın özenle seçtiği kadroda Avrupa’nın gözde futbolcuları yer alıyor. Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu gibi isimlerle güçlenen A Milli Takımımız, Karadağ karşısında galibiyet için sahaya çıkacak.

Türkiye-Karadağ maçı saat kaçta?

A Milli Takımımız, Karadağ’ı ağırlamaya hazırlanıyor! 11 Ekim Cuma akşamı, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada gözler Ay-Yıldızlılar üzerinde olacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadelede, Türkiye Milli Takım’ı galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Milli Takım maçı hangi kanalda?

Türkiye-Karadağ karşılaşmasını evinizin konforunda izlemek isterseniz, TV8 veya Exxen platformlarını tercih edebilirsiniz. Maç, şifresiz olarak yayınlanacak.

Milli Takım uluslar arası lig maç takvimi

UEFA Uluslar Ligi’nin yeni sezonu, 5 Eylül 2024’te start alıyor. Turnuva, çeyrek finaller ve terfi/küme düşme maçlarıyla Mart 2025’e kadar devam edecek. Haziran 2025’te ise şampiyon belli olacak. UEFA Yönetim Kurulu’nun kararıyla Rusya, bu sezon turnuvada yer almayacak.

UEFA Uluslararası Lig Milli Takım Maç Fikstürü

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi’nde heyecan dolu maçlara çıkacak. 11 Ekim’de Karadağ, 14 Ekim’de İzlanda, 16 Kasım’da Galler ve 19 Kasım’da tekrar Karadağ ile karşılaşacağız. Tüm maçların saatleri ve tarihleri belirlendi. Maç saatleri ile birlikte belli olan fikstür ise şu şekilde:

  • Türkiye – Karadağ 11 Ekim 2024 saat: 21.45
  • İzlanda – Türkiye 14 Ekim 2024 saat: 21.45
  • Türkiye – Galler 16 Kasım 2024 saat: 20.00
  • Karadağ – Türkiye 19 Kasım 2024 saat: 22.45

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.