Sektörün 32 yıllık devi İngiltere’de şirket satın alıyor

Pandemi birçok sektörü ekonomik açıdan vururken önemi artan kent temizliği ve kişisel temizlik bilinciyle birlikte bazı sektörlerin de karını artırdı. Türkiye’de 32 yıldır hizmet veren Wilco Group işlerini artıran şirketlerden biri oldu. Şirket CEO’su Mehmet Avcı, “2025’te İngiltere’de bir şirket alarak Körfez ülkelerine açılacağız” açıklamasında bulundu.

Sektörün 32 yıllık devi İngiltere’de şirket satın alıyor
Yayınlama: 09.10.2024
A+
A-

1991’den beri Türkiye’de endüstriyel temizlik sektöründe faaliyet gösteren şirket, ofis, toplu taşıma, alışveriş merkezi, hastane gibi birçok alanda hizmet veriyor. Wilco Group CEO’su Mehmet Avcı, “Yeni dönemde hedefimizde dünyaya açılmak var. Bunun için İngiltere’de bir şirket satın almak için görüşüyoruz. Bu şirketle öncelikle Körfez ülkelerinde endüstriyel temizlik pazarına gireceğiz” diye konuştu.

Ekonomist’in haberine göre; 2023’te 850 milyon TL olan cirosunu 2024’te 1,5 milyar TL’ye çıkarmayı hedefleyen Wilco Group, büyüme stratejisi kapsamında dünya pazarına açılmaya hazırlanıyor. Şirketin CEO’su Mehmet Avcı, İngiltere’de bir şirket satın alarak Körfez ülkelerine açılmayı planladıklarını belirtti.

 

Kaynak: EKONOMİST

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.