Şahinaz Çıra kim, kaç yaşında? TikTok fenomeni Şahinaz Çıra olayı nedir?

ATV’deki Müge Anlı’da bugün yine beyin yakan, duyanlara yok artık dedirten gelişmeler yaşandı. Kastamonu’dan programa gelen Muhammet Çıra ve Sıla, kayıp olan Şahinaz Çıra’yı bulmak için Müge Anlı’nın kapısını çaldı. Peki Tiktok’ya yayın yapan 10 bin abonesi olan 67 yaşındaki Şahinaz Çıra kim?

Şahinaz Çıra kim, kaç yaşında? TikTok fenomeni Şahinaz Çıra olayı nedir?
Yayınlama: 09.10.2024
Düzenleme: 09.10.2024 12:51
A+
A-

ATV ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün yine çok konuşulacak iddialar ile gündem oldu. Sosyal medyanında gündemine düşen Şahinaz Çıra olayı büyük merak uyandırdı. Muhammet ve Sıla adında iki nişanlı Müge Anlı’ya başlarda kayıp olan Şahinaz Çıra’yı bulmak için katıldı. Bu arada belirtelim Muhammet Çıra, Şahinaz Çıra’nın oğlu, Sıla ise Muhammet’in nişanlısı.

Muhammet ve Sıla ilk başta kayıp olan Şahinaz Çıra’yı bulmak için Müge Anlı’ya çıksa da sonradan işin rengi çok değişti. Sıla, bir anda canlı yayının ortasında “Her şeyi anlatacağım” diyerek Muhammet’in yanından kalktı ve araya güvenliğin oturmasını istedi. Daha sonra beyin yakan iddialar ikili arasında tartışmalara, zaman zaman kavgalara neden oldu. Sıla’nın iddiasına göre evde yangın çıkarılan yangın kendi üstüne yıkılacaktı. Muhammet’ göre ise annesinin kaybında ablasının parmağı var. Karşılıklı sözlü ve fiziksel atışmalar devam ettiği için Müge Anlı programa ara vermek zorunda kaldı.

Peki Müge Anlı’daki Şahinaz Çıra kim?

Şahinaz Çıra 67 yaşında ve geçimini Sıla’nın iddiasına göre TikTok’ta müstehcen yayınlar yaparak kazanan biri. Kastamonu’da oğlu ile yaşayan Şahinaz Çıra eşini kaybetmiş. Tiktok’ta tanıştığı kendinden 30 yaş küçük biriyle de gönül ilişkisi yaşamış. İddialara göre Şahinaz Çıra Tiktok’taki 10 bin abonesinden paralar alarak 2 kilo altınla kayıplara karışmış. Şimdi oğlu ve müstakbel gelini Müge Anlı’da Şahinaz Çıra’yı arıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.