Osmaniye’de kano etkinliği düzenlendi

Osmaniye’de, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gökçedam köyünde kano etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, vatandaşlar ve sporcular Ceyhan Nehri üzerinde 8 kilometrelik bir parkurda kano kullanarak doğanın güzelliklerinin tadını çıkardı.

Osmaniye’de kano etkinliği düzenlendi
Yayınlama: 09.10.2024
A+
A-

Etkinliğe katılan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz da, sporcular ve vatandaşlarla birlikte kano sürerek etkinliğe destek verdi. Vali Yılmaz, etkinlik ile ilgili olarak şunları söyledi: “Gökçedam Köyümüzde Amatör Spor Haftası Etkinlikleri çerçevesinde yaklaşık 8 kilometrelik bir parkurda kano sporu yaptık. Ceyhan Nehri, Osmaniye’mizin hemen yanından geçiyor ve muhteşem bir doğaya sahip. Bu etkinlik, hem bölgenin doğal güzelliklerini hem de Kuş Cenneti’ni tanıtmak amacıyla düzenlendi. Amatör Spor Haftası dolayısıyla spor konusunda farkındalık yaratmak için böyle güzel faaliyetler gerçekleştiriliyor. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum; gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Ben de ilk defa kano kullanmış oldum. Amatör Spor Haftası etkinliklerimiz bu hafta boyunca yoğun bir şekilde devam edecek. Bugünkü etkinliğimize 100 sporcumuz katıldı.”

Bu etkinlik, doğanın ve sporun birleştiği keyifli bir deneyim sunarak, bölgedeki doğal güzelliklerin tanıtımına katkıda bulundu.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.