2025 hac kura çekimi yapıldı mı? Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2025 hac kurası sonucu nasıl öğrenilir?

Hac kura çekimi için adaylar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın duyurularını yakından takip ediyor. Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor ve kayıt yenileme süresi uzatıldı. Peki, 2025 hac kura çekimi tarihleri açıklandı mı? Hac kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte yanıtlar!

2025 hac kura çekimi yapıldı mı? Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2025 hac kurası sonucu nasıl öğrenilir?
Yayınlama: 08.10.2024
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2025 hac organizasyonu için başvurular başladı. Hacı adayları, e-Devlet üzerinden kolaylıkla kayıtlarını yenileyebiliyor veya yeni başvuru yapabiliyorlar. Tüm gözler ise kura çekimi tarihinde. Kura sonucu, hacca gidebilecek olanları belirleyecek.

2025 hac kura çekimi ne zaman yapılacak?

Kutsal topraklara gitme hayali kuranlar için heyecan dolu bekleyiş sürüyor. 2025 hac organizasyonu için başvurularını tamamlayan adaylar, kura çekimi sonucunu merakla bekliyor. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında yapılmasıyla bilinen kura çekiminin bu yıl da benzer bir tarihte gerçekleşmesi öngörülüyor. Milyonlarca Müslüman, kura sonucuyla hacca gidebilecek mi sorusuna cevap arıyor.

Hac kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Hacı adaylarının heyecanı yükseliyor. 7-11 Ekim tarihleri arasında sürecek olan hac başvurusunu yapanlar için bekleyiş sürüyor. Başvuru adımını tamamlayan adaylar bir sonraki aşama olan kura çekimlerini bekliyor. Adaylar bu süreçte başvuru adımlarını e-Devlet uygulamasından yapabilecek. Hac başvurusu durumu sorgulamak için ise şu adres kullanılabilecek:

Hac başvurusu sorgulama ekranı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.