Adanaspor’dan voleybol takımı atağı! Liglere altyapıdan başlayacaklar

Adanaspor Kulübü, 2024-2025 sezonunda küçük kız ve midi kız voleybol takımları oluşturup, liglere altyapıdan geri dönüyor.

Adanaspor’dan voleybol takımı atağı! Liglere altyapıdan başlayacaklar
Yayınlama: 08.10.2024
Düzenleme: 08.10.2024 17:36
A+
A-

Amatör sporu destekleyen turuncu beyazlı ekip, küçük kızlar ve midi kızlar kategorilerinde iddialı takımlarla yeni sezona merhaba diyor. Küçük kız grubunda Genç İstiklal, Oluşumspor, Adana Sporcu Eğitim SK ve Toroslar 1922 Gençlik takımları yer alırken, midi kız grubunda Karespor, Oluşumspor ve Kurttepe Endüstri Meslek Lisesi mücadele edecek.

Adanaspor Kulübü Başkanı M. Saim Dura, geçmişte merhum başkanları Tevriz Dura’nın Adana sporuna yaptığı katkıları yeniden canlandırdıklarını belirtti. Dura, “Futbol altyapıda Tevriz Dura Dede Spor olarak yolumuza devam ederken, voleybolda da paydaşlarımızdan Çukurova Efes Spor Kulübü Başkanı Miraç Zengel ve Adanaspor Kulübü İdari Koordinatörü Ali Aykut Karabulut ile bu yıl iki gruba katılarak hırslı ve başarı odaklı takımlar oluşturduk. Kısacası kollarımızı sıvadık,” dedi. Dura, Miraç Zengel’e verdiği motivasyon ve manevi destek için teşekkür etti.

Öte yandan, Adanaspor’un voleybol antrenörlüğüne Hüseyin Özgüven getirildi. Bu yeni atama ile takımın başarı hedefleri doğrultusunda adımlarını daha da sağlamlaştırması bekleniyor. Adanaspor, voleybol alanında da kendine sağlam bir yer edinmeyi amaçlıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.