Kasım askerlik yerleri açıklandı mı? Askerlik yerleri sorgulama nasıl yapılır?

Kasım askere gideceklerin merakla beklediği askerlik yerleri yakında belli olacak. Kasım ayı askerlik yeri ne zaman açıklanacak? Yanıt haberimizde!

Kasım askerlik yerleri açıklandı mı? Askerlik yerleri sorgulama nasıl yapılır?
Yayınlama: 08.10.2024
A+
A-

Kasım 2024 askerliği için gün sayarken, heyecan dorukta! Milli Savunma Bakanlığı’nın açıkladığı takvime göre, askerlik yerleri yakında belli olacak. Celp tercihini yapmış olan yükümlüler, sevk tarihlerinden 10 gün önce askerlik şubelerinden alacakları sevk belgeleriyle birlikte görev yerlerini öğrenebilecekler.

 

Kasım 2024 askerlik yeri ne zaman açıklanacak?

Kasım ayı askerlik yerleri belli oldu mu? Askerlik için başvuru yapanların heyecanlı bekleyişi sürüyor.  MSB’nin, binlerce gencin merakla beklediği sınıflandırma sonuçlarını açıklaması bekleniyor. Yedek subay, astsubay ve er olarak görev yapacak olanlar, e-Devlet üzerinden hangi birliğe yerleştirildiğini öğrenecek. Sevk tarihleri de belirlenen asker adayları, yeni bir döneme adım atmaya hazır olacak. Askerlik yeri seçim ve sınıflandırmaların 31 Ekim 2024’de açıklanması bekleniyor.

Askerlik yeri sonuçları nasıl öğrenilir?

Yükümlüler, sevk tarihlerinden 10 gün önce askerlik şubelerinden ya da e-Devlet üzerinden alacakları sevk belgeleriyle birlikte görev yerlerini öğrenebilecekler .

Milli Savunma Bakanlığı’nın, Kasım 2024 dönemde askerlik yapacak olan yükümlülerin sevk tarihlerini açıklaması bekleniyor. Bekleyenler için;

  • Yedek subay ve astsubay adayları ile birinci grup erler 14 Kasım’da,
  • İkinci grup erler 12 Aralık’ta
  • Üçüncü grup erler ise 9 Ocak 2025’te temel eğitime başlayacaklar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.