133 zabıta memuru alımı yapılacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Zabıta başvuruları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 133 zabıta memuru alımı için kolları sıvadı! KPSS puanınızla siz de bu kadrolardan birine sahip olabilirsiniz. Başvurular, 3-11 Ekim tarihleri arasında online olarak yapılacak. Boy, kilo, yaş gibi belirli şartları taşıyan adaylar, çift aşamalı sınavdan geçerek zabıta olma fırsatı bulacak. İşte zabıta memuru alım şartları ve tüm detaylar…

133 zabıta memuru alımı yapılacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Zabıta başvuruları başladı!
Yayınlama: 08.10.2024
Düzenleme: 08.10.2024 17:06
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni zabıta alımı için kolları sıvadı. Belediye kadrosunda 133 kişilik bir zabıta memuru alım yapacak. Ekim ayındaki sınavlara katılarak bu kadrolardan birini kazanma şansını yakalayabilmek için hemen başvuru şartlarını incele. Başvurularda gerekli olacak şartlar haberimizde!

Zabıta memuru ilanına başvuru nasıl yapılır?

Ankara’da zabıta olmak isteyenler için harika bir fırsat! Büyükşehir Belediyesi, 133 kişilik zabıta kadrosu için alım yapıyor. Başvurular 11 Ekim’e kadar devam ederken, mülakatlar Ekim ayının ortalarında gerçekleşecek. Şartları taşıyorsanız hemen başvurun!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta alımına katılmak için öncelikle online başvurunuzu tamamlamanız isteniyor. Başvuru formunu doldurduktan sonra, istenen belgelerle birlikte 11 Ekim’e kadar Atatürk Spor ve Sergi Sarayı’na şahsen başvurmanız gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta memuru alımı için başvuru şartları neler?

KPSS puanına göre yapılacak zabıta memurluğu alımları için başvuru süreci başladı. Adaylardan istenilen belgeler arasında nüfus cüzdanı veya kimlik kartı, diploma veya mezuniyet belgesi, yabancı okul mezunları için denklik belgesi, sürücü belgesi, KPSS sonuç belgesi, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyan, görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyan ve 2 adet biyometrik fotoğraf bulunuyor. Mülakatlar ise 18-25 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 Zabıta memurluğu için aranan nitelikler nelerdir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite mezunu 133 zabıta alımı yapıyor. Adaylardan aranan nitelikler şu şekilde:

  • 30 yaşını aşmamış olmak,
  • Erkekler adayların 1.67 metre, kadın adayların 1.60 metre boyunda olması,
  • Adayların boy ve kilo farkının 10 kilogramdan fazla olmaması,
  • B sınıfı sürücü belgesinin olması adaylardan aranan nitelikler oluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.