Bahar dizisi Uğur’u kim oynuyor, gerçek adı nedir? Bahar dizisi oyuncu kadrosu 2024

Show TV’nin merakla beklenen dizisi Bahar dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yine gündem olan dizinin yeni oyuncu kadrosu da seyirci tarafından merak edildi. Özellikle dizinin sevilen karakterlerinde Uğur kim merak ediliyor.

Bahar dizisi Uğur’u kim oynuyor, gerçek adı nedir? Bahar dizisi oyuncu kadrosu 2024
Yayınlama: 08.10.2024
Düzenleme: 08.10.2024 15:22
A+
A-

Show TV’nin Kore dizisi uyarlaması olan dizisi Bahar bu akşam 2. sezonun yeni bölümü ile ekrana gelecek. Heyecan dolu bölümlerde dikkat çeken dikkat çeken karakterlerden biri de Uğur oldu. Birçok kişi Bahar dizisinde Uğur’u kim oynuyor, gerçek adı ne sorularına yanıt aradı. Son bölümlerde performasını arttıran, yakışıklılığı ile gençlerin dikkatini çeken Bahar dizisinin Uğur’unu genç oyuncu Devrim Kabacaoğlu oynuyor. Peki Devrim Kabacaoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Devrim Kabacaoğlu dizileri hangisi?

Devrin Kabacaoğlu  29 yaşında ve İstanbul doğumlu. İstanbul Beykent Üniversitesi (2021) mezunu. Devrim Kabacaoğlu, 2022 yılından itibaren Buğday Tanesi, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? (Komiser Yardımcısı, TV Dizisi 2023)

Buğday Tanesi (Sinema Filmi 2022)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.