Ndombele milli takım yolunda! Ndombele kimdir? Hangi mevkide oynuyor?

Galatasaray’da beklenen performansı veremeyen Tanguy Ndombele, Nice’te parladı. PSG maçındaki etkileyici performansıyla dikkat çeken futbolcu, Fransa Milli Takımı’na çağrılabilir. İşte detaylar…

Ndombele milli takım yolunda! Ndombele kimdir? Hangi mevkide oynuyor?
Yayınlama: 07.10.2024
A+
A-

Galatasaray’da eleştirilerin hedefi olan Ndombele , Fransa Ligi’nde yeniden doğdu. Özellikle dün geceki maçta attığı gol ve yaptığı asistlerle takımına 3 puanı getirdi. Antrenörü, Ndombele’nin bu performansından çok memnun olduğunu ve onun takımın en önemli oyuncularından biri olduğunu söyledi.

Galatasaray’da kiralık olarak oynayan Tanguy Ndombele, dün gece oynanan Paris Saint-Germain maçında performansı ile ilgi odağı oldu. Önceki sezon Galatasaray forması ile katıldığı 26 maçta 664 dakika ter döken Ndombele, bekleneni veremediği bir sürecin ardından Nice’te performans göstermeye başlamıştı. Transfer sürecinin ardından sezon başından bugüne 8 maçta oynayan futbolcu, 1 gol 1 asistlik oyun sergiledi.

Son olarak pazar akşamı oynanan maçta ilk 11’de yer alan Ndombele, güçlü 3 rakip oyuncusu Warren Zaire-Emery ve Joao Neves’e üstünlük kurmayı başardı. Özellikle ikili mücadelelerde maça damgasını vuracak performans gösterdi.

Haise’den Ndombele’ye övgü: “Daha da iyi olacak”

Transfer olduğu Nice takımının Teknik Direktörü Franck Haise Ndombele hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Haise oyuncusu hakkında, “Hazırlıklarını onu çok fazla zorlamayacak şekilde yönettik. Geçen her hafta, Tanguy’u daha iyi oyuncu haline getirecek.” ifadelerini kullandı.

Tanguy Ndombele Fransa Milli Takımı’na giden yolda büyük adımlar atıyor!

Fransa basınında yer alan habere göre Ndombele, Nice’teki başarılı performansı sayesinde Fransa Milli Takımı’na yeniden çağrılabileceği belirtildi. Haberde, Milli Takım teknik Direktörü Ndombele’yi yakın takibe aldığına dikkat çekildi.

Ndombele Kimdir? Ndombele hangi mevkide oynuyor?

Transfer söylentilerinin odak noktasındaki isimlerden biri olan Tanguy Ndombele, 28 Aralık 1996’da Fransa’da dünyaya geldi. 1.81 metrelik boyuyla orta sahada fizik üstünlüğü sağlayan Ndombele, top sürme becerisi ve görme yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Kariyerine Fransa’da başlayan Ndombele, daha sonra İngiltere ve İtalya’da forma şansı buldu. 277 resmi maça çıkan tecrübeli oyuncu, 19 gol ve 35 asistle oynadığı takımlara önemli katkılar sağladı. Son olarak Galatasaray’da kiralık olarak oynayan Ndombele, Süper Lig’de mücadele etmişti. Şimdi ise Fransız Milli Takımı transfer listesinde adı geçtiği belirtiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.