Yüreğir Belediyesi personellerine sağlıkta indirim sağlayacak

Yüreğir Belediyesi ile Medical Park Seyhan Hastanesi arasında bir sağlık protokolü imzalandı. Bu protokol ile Yüreğir Belediyesi personeli, hastanenin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanma fırsatına sahip olacak.

Yüreğir Belediyesi personellerine sağlıkta indirim sağlayacak
A+
A-

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve Medical Park Seyhan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Gökhan İlhan arasında imzalanan protokol, belediye personeline yönelik sağlık indirimi sağlamaktadır. Protokol kapsamında, Yüreğir Belediyesi çalışanları hastane imkanlarından indirimli olarak faydalanabilecek.

Medical Park Seyhan Hastanesi, Yüreğir Belediyesi çalışanlarına çeşitli sağlık hizmetlerinde indirimler sunmaktadır. Ayakta ve yatarak muayene, tetkik ve tedavi hizmetlerinde yüzde 20, ameliyat ve medikal tedavi hizmetlerinde ise yüzde 10 indirim uygulanacaktır.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, protokol hakkında şunları söyledi: “Belediyemiz bünyesinde çalışan bütün personelimiz ve birinci derece akrabaları (anne-baba, eş-çocuk) bu imkândan faydalanabilecekler. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Medical Park Seyhan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Gökhan İlhan ise, “Medical Park Seyhan Hastanesi olarak sağlık hizmetlerini daha erişilebilir kılmak amacıyla böyle bir indirim protokolünü imzalamaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: YÜREĞİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.