Mazhar Alanson’ın kızı Eda Alanson ölüm nedeni çıktı! Ani ölüm nedeni buymuş

74 yaşındaki usta isim Mazhar Alanson’un kızı Eda Alanson 50 yaşında öldü. Evlat acısı yaşayan usta sanatçı ‘Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın paylaşımı yaptı, son eşi Biricik Suden ise lütfen Mazhar’dan üzülüyormuş gibi yapmayın diyerek uyardı. Ani bir şekilde ölen Eda Alanson’un gerçek ölüm nedeni ne araştırılırken haber geldi. Eda Alanson meğer bir süredir kanser tedavisi görüyormuş. Eda Alanson bugün defnedilecek. 

Mazhar Alanson’ın kızı Eda Alanson ölüm nedeni çıktı! Ani ölüm nedeni buymuş
Yayınlama: 06.10.2024
Düzenleme: 06.10.2024 08:58
A+
A-

MFÖ grubunun üyesi Mazhar Alanson’un 50 yaşındaki kızı Eda Alanson, dün hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson’u yıkan ölüm haberinde Eda Alanson’un ölüm nedeni belli oldu.

Eda Alanson neden öldü?

Gerçek Gündem’de yer alan bilgilere göre, Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM), Mazhar Alanson’un kızı Eda Alanson’un hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından yayınladığı sözlerle duyurmuştu. Yayınlanan mesajda, “MFÖ grubunun başarılı solisti Mazhar Alanson’un kızı, değerli üyemiz Eda Alanson’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. Eda Alanson’un bir süredir kanser tedavisi gördüğü ve bu yüzden hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Bugün defnedilecek

Eda Alanson için baba Mazhar Alanson’un İstanbul’dan Ankara’ya cenazeyi teslim almak için geldiği ve pazar günü İstanbul’da cenaze töreni yapılacağı öğrenildi.
Baba-kız aynı filmde

Mazhar Alanson ve kızı Eda Alanson, 2009’da yayınlanan “Kirpi” filminde birlikte yer aldı. Alanson’un başrollerinden biri olduğu bu filmde, Eda Alanson da oyuncu kadrosunda bulunmuş ve aynı zamanda metin yazarlığı yapmıştır. Baba-kızın bu projede buluşması, sinema kariyerlerinde unutulmaz bir anı olarak kalmıştı.

Eda Alanson kimdir, evli mi?

İlk eşi Hale Alanson’la 1970’te devlet konservatuvarında tanıştıktan sonra 1972’de evlendi.

Eda Alanson, gazetecilik ve metin yazarlığı yapıyordu. Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mazhar Alanson evlilikleri, ailesi

İlk eşi Hale Alanson’la 1970’te devlet konservatuvarında tanıştıktan sonra 1972’de evlendi.[6] Türküz Türkü Çağırırız albümünde 2 şarkının vokallerinde yer aldı. Çiftin ilk çocuğu Eda Alanson oldu. Eda Alanson, gazetecilik ve metin yazarlığı yapmaktadır. İkinci çocukları ise Hilmi Alanson oldu.

Mazhar Alanson, daha önceden tanıştığı Biricik Suden ile 2002’de çıkan solo albümü zamanında arkadaşlıklarını ilerlettiler.[7] Aynı yıl Mazhar ve Hale Alanson çifti ayrıldı. Bir sene sonra da Mazhar Alanson ve Biricik Suden evlendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.