Aşk bitti, sağlık sorunları başladı! Ünlü şarkıcı Nez hastaneye kaldırıldı!

Geçtiğimiz aylarda oyuncu ve tiyatrocu Rüştü Onur Atilla ile olan ilişkisini sonlandıran pop müziğin efsane isimlerinden Nez, akşam saatlerinde yaşadığı sağlık problemi nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından hayranlarını bilgilendiren ünlü şarkıcı, genel durumunun iyi olduğunu duyurarak herkese teşekkür etti.

Aşk bitti, sağlık sorunları başladı! Ünlü şarkıcı Nez hastaneye kaldırıldı!
Yayınlama: 05.10.2024
A+
A-

2000’li yılların başında müzik dünyasına damga vuran Nez, son dönemde daha çok özel hayatıyla gündeme gelirken, sağlık sorunlarıyla yeniden gündeme oturdu. Bir süredir medyadan uzak duran ünlü isim, yaşadığı rahatsızlıkla yeniden hayranlarını endişelendirdi.

İlişki bitti, sağlık sorunları başladı

Yakın zamanda oyuncu Rüştü Onur Atilla ile yaşadığı aşkın sona erdiğini açıklayan Nez, bu ayrılık sonrasında gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlamıştı. Ayrılığın ardından yasak aşk iddiaları ortaya atılmış ve Nez bir süre ortalıkta görünmemişti.

Ancak sessizliğini bozan şarkıcı, dün akşam saatlerinde Cihangir’deki evinde fenalaşarak ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Nez’in durumu kısa sürede toparlansa da, hayranlarını korkutan bu gelişme sonrası sahnelere ara vereceği öğrenildi.

“Herkese teşekkür ederim”

Tedavisi sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Nez, geçirdiği rahatsızlığın ciddiyetini şu sözlerle paylaştı:

“Çok ciddi bir rahatsızlık atlattım, salgın hastalık bu defa beni zorladı. Bana destek olan, arayan, mesaj atan herkese teşekkür ederim. Unutmayalım ki sağlık her şeyden önce gelir. Ayrıca sağlık çalışanlarımıza da büyük bir minnet borçluyum. Nasıl zor şartlar altında çalıştıklarını bizzat gördüm.”

Nez, sahnelere ara veriyor!

Geçirdiği rahatsızlık sonrası toparlanma sürecine giren ünlü şarkıcının, tedavisine evinde devam edileceği ve uzun bir süre sahnelere çıkmayacağı belirtildi. Bitkin ve yorgun haliyle dikkat çeken Nez’in sahne hayatına dönüşü şimdilik belirsiz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.