Netflix Canavarlar dizisi Lyle Menendez kim oynuyor, gerçek adı ne?

Netflix’teki Canavarlar dizisi 1. sezonu ile seyirciden tam not aldı. Özellikle dizide büyük kardeş Lyle Menendez’i oynayan yakışıklı oyuncu Nicholas Alexander Chavez merak ediliyor. Henüz 25 yaşında olan oyuncu aslen ABD Teksas doğumlu.

Netflix Canavarlar dizisi Lyle Menendez kim oynuyor, gerçek adı ne?
Yayınlama: 04.10.2024
Düzenleme: 04.10.2024 11:45
A+
A-

Netflix’in en çok konuşulan ve kısa sürede en çok izlenen dizilerinden birisi olan Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez kardeşlerin hikayesi sosyal medyanın da dilinde. 6 yaşından beri öz babalarının sapkın tacizlerine maruz kalan iki kardeşin ailesini öldürmesini anlatan ve gerçek hikaye olan Canavarlar seyirciden tam not aldı. Özellikle dizide büyük kardeş Lyle Menendez’i oynayan yakışıklı oyuncu Nicholas Alexander Chavez merak ediliyor. Henüz 25 yaşında olan oyuncu aslen ABD Teksas doğumlu

Lyle ve Erik adındaki iki kardeş bir gece kendilerini küçük yaştan beri taciz ettiklerini iddia eden ünlü iş adamı babaları José Menendez ve babalarına hiç ses etmeyen, tacize onay veren anneleri Kitty Menendez’i silahla öldürüyor ve baş döndüren, gerilim ve duygu yüklü hikaye tam da burada başlıyor.  İkiz kardeş ailesini katlettikten saatler sonra tekrar eve geliyor ve anne-babasını kanlar içinde gördüklerini söyleyerek polisi arıyor. Kimse ilk başta iki kardeşten şüphelenmiyor. Çünkü babasının mafya ile başının dertte olduğunu herkes biliyor ve cinayet süsü verilerek olay kapatılıyor… Ta ki iki kardeşin yas tutmayıp çılgınca para harcalamalarının fark edilmesine kadar…

Yıllarca hakim ve jüri tarafından yargılanan iki kardeş için sonunda iki seçenek ortaya çıkıyor. Ya ömür boyu hapis yatacaklar ya da idam edilecekler… Jüri iki kardeşin ömür boyu hapis yatmasını istiyor. Şu anda 50’li yaşlarında olan Erik ve Lyle Menendez kardeşler hala cezaevinde hapis yatıyor. Dizinin ilginç konusu kadar oyuncular da büyük alkış topladı.

Chavez , Houston, Teksas’ta doğdu . Üç küçük üvey kardeşi var. Ailesi Denver, Colorado’ya taşınmadan önce Sugar Land, Teksas’ta yaşıyordu . Ebeveynleri, beş yaşındayken boşandı ve zamanını annesinin Denver’daki evi ile babasının memleketi Arvada, Colorado arasında paylaştırdı .

Çocukken Chavez, snowboard, yürüyüş ve dağ bisikleti gibi açık havada çok zaman geçirdi. Kendini “erken gelişmiş bir çocuk” olarak tanımladı. Chavez, daha küçük yaşta, Pazar ayinlerinde gördüğü Eucharist kutsamasını yeniden canlandırmak da dahil olmak üzere performans sergilemeye merak sardı . Ayrıca Colorado Çocuk Korosu’nun bir üyesiydi ve Ellie Caulkins Opera Binası ve Denver Sahne Sanatları Merkezi’nde performans sergiledi .

Chavez , futbol oynadığı ve akıl hocası Matt Murphy’nin başkanlığındaki konuşma ve tartışma ekibine katıldığı East Lisesi’ne gitti . Murphy bir yıl sonra drama bölümünü devraldığında, o zamanlar üçüncü sınıf öğrencisi olan Chavez’i okulun Bülbülü Öldürmek adlı yapımında Atticus Finch’i oynaması için işe aldı . Chavez oyuna odaklanmak için futbolu bıraktı. Son sınıfta Chavez, Jennifer McCray Rincón’un öğrencisi olarak Visionbox Studio Tiyatrosu’nda eğitim almaya başladı. Ona ödeme yapacak durumda olmasa da Chavez tiyatroda yardımcı oldu ve Rincón da üniversite seçmelerine hazırlanmasına yardım etti. Chavez, Rutgers Üniversitesi , Carnegie Mellon Üniversitesi , New York Üniversitesi ve Juilliard Okulu dahil olmak üzere birçok üst düzey Amerikan drama programına başvurdu . Juilliard hariç Chavez tüm okullara kabul edildi. Chavez , Rutgers’daki Mason Gross Sanat Okulu’na gitti . İki yıl sonra Chavez, Rutgers’tan izin aldı ve tam zamanlı oyunculuk yapmak için Los Angeles’a taşındı. Ancak 2020’de COVID-19 salgını başladığında babasıyla birlikte Florida, Vero Beach’e geri dönmek zorunda kaldı. Chavez, kendi kendine çektiği seçmelere katılırken bir araba galerisinde çalışmak da dahil olmak üzere birkaç tuhaf işte çalıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.