Masterchef Akın aslen nereli, kimdir? Akın Kızıltaş kimdir, kaç yaşında?

Masterchef 2024 dolu dizgin devam ediyor. Her gün farklı bir lezzeti yapmak için yarışan isimlerden biri de Masterchef Akın oldu. Peki Akın Kızıltaş kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Akın Kızıltaş sevgilisi var mı, evli mi? Masterhef Akın instagramı ne?

Masterchef Akın aslen nereli, kimdir? Akın Kızıltaş kimdir, kaç yaşında?
Yayınlama: 03.10.2024
Düzenleme: 03.10.2024 13:58
A+
A-

TV 8’in lezzet kokan, damak çatlatan yarışma programı Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ederken yarışmacılar da merak ediliyor. Özellikle son zamanlarda yaptığı yemekler ile jürinin beğenisi toplayan, grubun ‘ağır abisi’ Akın Kızıltaş oldu. 10 yılı aşkındır mutfakla haşır neşir olan Masterchef Akın aslen Mersinli ve 28 yaşında. Özellikle et yemeklerinde kendini gösteren Akın, arkadaşları tarafında da sevilen, sözü geçen biri. Peki Masterchef Akın evli mi ya da sevgilisi var mı? akinkiziltas01 instagram adresini kullan Masterchef Akın’ı 94,3 K kişi takip ediyor. 

Masterchef Akın kimdir?

Ana kadroya dahil olan MasterChef Akın 28 yaşında. Aslen Mersinli olan yarışmacı, 10 yıldan fazla bir süre mutfakta sektöründe.

Farklı mutfakları da tecrübe edinen Akın Kızıltaş’ın babası ve abisi de aşçıdır. Aşçılığın aile mesleği olduğunu söyleyen MasterChef Akın, yemek yapmaya olan tutkusu ile sürekli kendini geliştirmiş.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.