Bahar dizisi Kiraz kim oynuyor, gerçek adı nedir?

Show TV’nin merakla beklenen dizisi Bahar dizisi dün akşam 2. sezonu ile ekrana geldi. Yine gündem olan dizinin yeni oyuncu kadrosu da seyirci tarafından merak edildi. Özellikle diziye Şef Kiraz rolü ile giren güzel oyuncu dikkatleri çekti. Birçok seyirci arama motorlarından Bahar dizisindeki Kiraz kim, gerçek adı ne sorusuna yanıt aradı. Bahar dizisindeki Kiraz’o Yargı dizisinden hatırladığımız güzel oyuncu Zeynep Atılgan oynuyor.

Bahar dizisi Kiraz kim oynuyor, gerçek adı nedir?
Yayınlama: 02.10.2024
Düzenleme: 02.10.2024 13:41
A+
A-

Kore dizisi Dr. Cha uyarlaması olan Bahar dizisi dün akşam yeni sezonu ile başladı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan diziye yeni katılan isimlerde biri de Kiraz rolü ile güzel oyuncu Zeynep Atılgan oldu.

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı Bahar dizisi Salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. İkinci sezonunu da başarılı bir şekilde açan dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosu da genişledi. Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan isimler arasında Yargı’nın güzel oyuncusu Zeynep Atılgan da var. Genç oyuncu diziye Kiraz Şef karakteriyle dahil oldu.

Zeynep Atılgan kimdir?

2002 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Zeynep Atılgan, Marmara Üniversitesi İngilizce Fizik Bölümü’nde eğitimini sürdürüyor. İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında başlayan genç oyuncu, Othello isimli tiyatro oyununda rol almıştı. 2021 yılında Arka Sokaklar dizisinde rol alan Atılgan, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’daki Parla karakteriyle hafızalara kazındı. Yargı dizisinin final yapmasının ardından yeni sezona yeni bir projeyle başlayan oyuncu, sevilen dizi Bahar’ın oyunu kadrosuna dahil oldu.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.