Bayhan hiç evlendi mi? Şarkıcı Bayhan’ın çocuğu var mı? Hristiyanlık detayı

Bana Sen Lazımsın şarkısı ile yeniden gündem olan şarkıcı Bayhan, acıklı yaşamı ve kendine has üslubu ile magazinin sevdiği isimlerden birisi olmayı her zaman başardı. Şu anda 44 yaşında olan Bayhan aslen Adanalı. Çok aşık oldum ama evlenmedim diyen Bayhan’ın çocuğu da yoktur.

Bayhan hiç evlendi mi? Şarkıcı Bayhan’ın çocuğu var mı? Hristiyanlık detayı
Yayınlama: 02.10.2024
Düzenleme: 02.10.2024 09:19
A+
A-

Bana Sen Lazımsın şarkısı ile yeniden gündem olan şarkıcı Bayhan, acıklı yaşamı ve kendine has üslubu ile magazinin sevdiği isimlerden birisi olmayı her zaman başardı. Şu anda 44 yaşında olan Bayhan aslen Adanalı. Annesi fare zehiri içerek gözünün önünde intihar eden Bayhan tek kardeşi Hatice’yi de trafik kazasında kaybetti. Çocukluğu Almanya’da geçen Bayhan ilk öğrendiğim din Hristiyanlık diyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Bayhan hakkında en merak edilen sorulardan biri de hiç evlendi mi, çocuğu oldu mu sorusu oldu. Bayhan hiç evlenmedi, çok aşık oldum sevdim ama hiç evlenmedim diyen Bayhan bir dönem bir TV programında Hanife ile yakınlaşmış sonrasında bunların şov olduğunu söylemişti.

Benim hayatımda ilk öğrendiğim din Hristiyanlık

Bayhan çocukluğu ile ilgili konulara değindiğinde ise “Mesela kendimden bahsedecek olursam. Benim hayatımda ilk öğrendiğim din Hristiyanlık. Çünkü çocukken annem vefat ettikten sonra Almanya’ya götürüldüm. Beş altı yaşlarındaydım. Ondan sonra Almanya’da yaşamaya devam ediyorum. Daha sonra Çocuk Esirgeme Kurumu’na bırakıldığımda. Çocuk Esirgeme Kurumu’nu yöneten insanlar, rahibeler. Kendi inançları çerçevesinde bana doğru yolu göstermeye çalışmışlar. Rotasız büyümüş küçük bir çocuğu bir şekilde terbiye etmeye çalıştılar” ifadelerini kullandı.

Annesini kaybettiği anları paylaşırken duygu dolu anlar yaşayan Bayhan, annesinin intiharı ile ilgili olarak “Beş yaşında Annem fare zehri içti. Beraber gittik aldık ve tabi annem nereye gidiyorsa ben de oraya gidiyorum. Etini tutup gidiyorum. Kendine göre gerekçeleri olabilir ama hiçbir intihar gerekçe değildir. Annemin de arzu ederek ve isteyerek intihar ettiğini düşünmüyorum. O anki bir gaflet, belki bir cinnet, belki bir duygu boşluğudur. Hiç kimse ama hiç kimse. Kendi canına isteyerek son veremez.” dedi.

Bayhan’ın yıllar önce işlediği cinayetin ayrıntıları

Bayhan Gürhan, 28 Eylül 1998 tarihinde Adana’ da amcasının oğlu Mehmet Ali Gürhan’ı bıçakla öldürdü. Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, cinayet suçundan 24 yıl hapis istemiyle yargıladığı Bayhan Gürhan hakkındaki kararını 31 Aralık 1998 tarihinde verdi. Mahkeme, ‘‘kastı aşan müessir fiil’’ sonucu adam öldürmek suçundan Gürhan’ı önce 8 yıl hapis cezasına çarptırdı, sonra bu cezayı ‘‘tahrik’’ unsurunu göz önüne alarak 6 yıla, duruşmalardaki iyi halini dikkate alarak da 5 yıl hapis cezasına çevirdi. Duruşmalarda suçsuz olduğunu ileri süren Bayhan Gürhan, şunları söyledi:

‘‘O gün amcamın oğluyla gezmeye gittik. Çarşıda bilardo oynadık. Sonra gıda maddeleri alıp ninemin evine uğradık, o olmayınca poşetleri komşuya bıraktık. Oradan Bey Mahallesi’ndeki arkadaşımın evine gittim. Çıktığımda Mehmet Ali sinirliydi. Ne olduğunu sorduğumda bana sopayla vurdu. Korkutmak için ben de bıçak çektim. Bana tekme atınca bıçak ona saplandı.’’

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.