Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in başı açık videosu gündeme oturdu

Hem ekranların hem de sosyal medyanın en renkli isimlerinden birisi olan Kadir Ezildi’nin başı son günlerde magazin ile dertte. Dün Söylemezsem Olmaz programında başı kapalı, tesettürlü biri olan nişanlısı Gamze Türkmen’in başı açık hali yayınlandı ve kısa sürede bu görüntüler olay oldu. Söz konusu haber magazin programı tarafından ‘Kadir’in nişanlısı Gamze Dilan Polat’a mı özendi’ şeklinde servis edildi ve gizli çekilen, evdeki mahrem hali ekranlara yansıdı. Tesettürlü olan bu ve konuda çok hassas olduğu bilinen Gamze Türkmen’in başı açık hali kısa sürede sosyal medyaya düştü ve Kadir Ezildi harekete geçti.

Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in başı açık videosu gündeme oturdu
Yayınlama: 01.10.2024
Düzenleme: 01.10.2024 13:11
A+
A-

Bir açıklama yapan Kadir Ezildi, tüm hukuki haklarımızı kullanıyoruz, Gamze çok etkilendi o bu dünyadan biri değil diyerek her zaman nişanlısının yanında olduğunu belirtti. Gamze Türkmen’in başı açık halini yayınlanan kanala ise isyan etti. Ev ortamında çekilen, sadece en yakınların olduğu bu ortamda Gamze’nin görüntülerini çeken ve paylaşan kim o da en büyük soru işaretlerinden birisi oldu.

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında, tesettürlü olan Gamze Türkmen’in ev hali canlı yayında sansürsüz şekilde paylaşıldı.  Tesettürlü bir kadının ev içerisindeki açık halinin Söylemezsem Olmaz ekibi tarafından, izinsiz bir şekilde isteyerek yayılması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Saatlerdir konuyla ilgili tek bir yorumda bulunmadan günlük paylaşımlarına devam eden Kadir Ezildi, geçtiğimiz saatlerde nihayet sessizliğini bozdu.

Saatlerdir konuyla ilgili tek bir yorumda bulunmadan günlük paylaşımlarına devam eden Kadir Ezildi, geçtiğimiz saatlerde nihayet sessizliğini bozdu. Nişanlısı Gamze Türkmen’in hukuki süreci başlattığını avukatının açıklamasıyla beraber duyurdu.

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen kimdir?

Gamze Türkmen, 1 Mart 1993 tarihinde Erzurum’un Yakutiye ilçesinde dünyaya gelmiştir. Şu anda 31 yaşında olan Türkmen, tanınmış ses sanatçısı Fırat Türkmen’in kardeşi olarak bilinir. Eğitimini Erzurum’da tamamlayan Gamze Türkmen, güzel sanatlar fakültesinden mezun olmuştur. Sanatla iç içe büyüyen bir ailede yetişen Gamze Türkmen, ağabeyinin müzik dünyasındaki varlığıyla dikkat çekmiştir.

Gamze Türkmen, televizyon dünyasında “Temizlik Avcıları” ve “En Hamarat Benim” programlarıyla tanınan Kadir Ezildi ile nişanlanmasıyla sosyal medyada gündeme gelmiştir. Kadir Ezildi’nin sevgilisi ve nişanlısı Gamze Türkmen’in İnstagram hesabı henüz bilinmemektedir.

Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen, 1 Mart 1993 tarihinde Erzurum’un Yakutiye ilçesinde doğmuştur. 2024 yılı itibarıyla 31 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.