Teknofest Adana kaydı yapma ekranı 2025- ziyaretçi kaydı yaptırma

Teknofest Adana 2024 yarın yani 2 Ekim Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Festival için yarın kapılar saat 09.00’da açılacak ve ziyaretçiler saat 20.00’e kadar Teknofest Adana etkinlik alanında kalabilecek. Hürkuş, Jandarma Çelik Kanatlar, Paramotor, Gyrocopter gibi birçok milli hava aracacının gösteri yapacağı Teknofest Adana 2024’e girişler ücretsiz olacak. Fakat ziyaretçiler atölye çalışmalarına girmek için kayıt yaptıracaklar. Peki Teknofest Adana 2024 ziyaretçi kaydı nasıl yapılır, nereden başvuru yapılır?

Teknofest Adana kaydı yapma ekranı 2025- ziyaretçi kaydı yaptırma
Yayınlama: 01.10.2024
Düzenleme: 01.10.2024 11:08
A+
A-

Teknoloji tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Teknofest Adana yarın yani 2 Ekim salı günü başlıyor. Teknofest Adana’yı ziyaret etmek isteyen birçok vatandaş ise Teknofest Adana’ya giriş nasıl olacak, Teknofest Adana ziyaret formu doldurmak gerekli mi ve Teknofest Adana girişi ücretli mi sorularına yanıt arıyor. Teknofest Adana 2024, yine göz alıcı hava gösterileriyle ziyaretçilerini büyüleyecek. Aksungur, Anka, Bayraktar TB2, Hürkuş, Jandarma Çelik Kanatlar, Paramotor, Gyrocopter ve Atak Helikopteri TEKNOFEST semalarında gösteri yapacak. Peki, Adana Teknofest ne zaman, ücretli mi, nasıl gidilir? Teknofest Adana kayıt nasıl yapılır? İşte Teknofest Adana etkinlik takvimi 2024

Teknofest Adana etkinlik takvimi 2024

Teknoloji ve girişim yarışmaları, fuar etkinlik alanları ile beraber Bilim Sokağı’nda bulunan 6-14 yaş grubuna yönelik atölye çalışmaları, Hava ve Kara Araçları Sergisi, Planetaryum, Dikey Rüzgâr Tüneli, İklim Tüneli, Sanal Gerçeklik Tüneli, Güneş Gözlem Etkinliği, Uzay Temalı Şişme Oyun Parkı, Simülasyon Deneyim Alanları, Öğrencilerle İlk Uçuş Etkinliği, Pedallı Uçuş Etkinliği, Refik Anadol’un “Makine Hatıraları: Uzay” Sergisi, Sahne Senin Etkinliği, ana sahne gösterileri ve daha birçok aktivite ile dolu dolu bir festival ziyaretçilerini bekliyor.

Teknofest Adana ne zaman?

TEKNOFEST Adana, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştirilecek. Bu büyük etkinliği kaçırmayın ve heyecan dolu anlara tanıklık edin!

2 – 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde, teknoloji ve girişim yarışmalarından stant etkinliklerine, uçuş gösterilerinden tematik sergi alanlarına, ana sahne gösterilerinden TEKNOFEST Bilim Sokağı ve daha birçok etkinlik hakkında bilgi sahibi olmak için Etkinlik Takvimi’ni inceleyebilirsiniz.

TEKNOFEST ETKİNLİK PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.