Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: “En güzel temizlik kirletmemektir”

Şahinbey İlçesi’nde temizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ocaklar İlkokulu’nda öğrenciler ile bir araya geldi. ‘En güzel temizlik kirletmemektir’ diyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Çöplerimizi çöp kutusuna atalım; çevremizi, doğamızı ve en önemlisi evimizi koruyalım.” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: “En güzel temizlik kirletmemektir”
Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

Şahinbey İlçesi’nde temizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ocaklar İlkokulu’nda öğrenciler ile bir araya geldi.

Okullarda düzenlediği temizlik kampanyaları ile çocukların ve gençlerin daha temiz bir çevre ve gelecek adına bilinçlendirilmesini sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Güneş ile birlikte Ocaklar İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilere çevre temizliğinin önemi ile ilgili bilgiler verdi.

“Şahinbey evimiz evimizi temiz tutalım”

‘En güzel temizlik kirletmemektir’ diyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak; yeşil alanları koruma, arttırma, çevreye saygı, şehir temizliği ve geri dönüşümde öncü bir belediye olarak her hizmetimizde doğayı hep ön planda tuttuk. İlçemizde geri dönüşüm ve temizlik seferberliği başlattık. Çevre dostu, sıfır atık uyumlu, enerji verimli Şahinbey adına hizmet ediyoruz. Güçlü temizlik filomuzla tüm ilçemizi geziyor, cadde ve sokaklarımızı düzenli periyotlarla pırıl pırıl temizliyoruz. Geleceğimiz için çevre projelerimizi ve yeşil alanları arttırma çalışmalarımızı, büyük bir itinayla hayata geçiriyoruz. Gelecek nesillere daha yeşil bir çevre, daha düzenli bir şehir ve daha rahat bir hayat bırakmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğada çözünmesinin onlarca yıl alacağı atıkları, İlçemizin 12 Bankam Atık noktasında toplayıp geri dönüşmesine katkı sağlayarak, doğayı büyük bir yükten kurtarıyoruz. Yarınlarımıza yeşil, çevre dostu ve tertemiz bir Şahinbey bırakmak için durmadan, yorulmadan hizmet veriyoruz. İlçemiz genelinde okullarımızı ziyaret ediyoruz. Temizlik kampanyamızdaki amacımız; özellikle yeni yetişen neslimiz, çocuklarımız üzerinde bir temizlik bilinci oluşturmak. Çevre temizliğine olan duyarlılığı artırmak ve farkındalık oluşturmak. Çöplerimizi çöp kutusuna atalım; çevremizi, doğamızı ve en önemlisi evimizi koruyalım. Daha temiz bir çevre, daha sağlıklı bir toplum, daha güzel bir Şahinbey için el ele verelim” dedi.

“Kitap fuarı düzenleyeceğiz”

Başkan Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey Belediyesi olarak kitap fuarı düzenleyecekleri müjdesini vererek, “Kitap okumak çok önemli. Bunun içinde Şahinbey Belediyesi olarak kitap fuarları düzenliyoruz. 12 Ekim’den itibaren Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 9 gün sürecek olan kitap fuarımız başlayacak. Düzenleyeceğimiz fuarda hem kitaplarla hem de kitapları yazan yazarlarla sizleri buluşturacağız. Tüm öğrencilerimizi kitap fuarımıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Çok önemli bir proje”

Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak istediklerini belirten Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Güneş “Bize bırakılan bu güzel vatanı bizlerde gelecek nesillere güzel bir şekilde bırakmak derdindeyiz. Şahinbey Belediyemiz tarafından düzenlenen ‘Şahinbey Evimiz Evimizi Temiz Tutalım’ projesi çok önemli bir proje. Bu projeye sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.