Futbol dünyasında grev sesleri: Dünya yıldızlarından birbiri ardına açıklamalar geliyor

Barcelona’nın yıldızı Jules Kounde, Manchester City’nin orta sahası Rodri’nin fikstürdeki maç sayısının artışı nedeniyle yaptığı eleştirilere ve grev çağrısına destek verdi. Fransız yıldız, “Rodri’nin dediği gibi, sesimizi duyurmak için greve gitmek zorunda kalacağımız zaman gelecek.” diye konuştu.

Futbol dünyasında grev sesleri: Dünya yıldızlarından birbiri ardına açıklamalar geliyor
Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

Avrupa futbolunda fikstürdeki maç sayısında yaşanan artışın ardından futbolcuların tepkileri gelmeye devam ediyor.

Dün Manchester City’nin yıldızı Rodri futbolcuların greve yakın olduğunu belirterek, “Bence greve yakınız. Bu oyuncuların genel görüşü ve bu şekilde devam ederse başka seçeneğimiz kalmayacak. Bunun bizi gerçekten endişelendiren bir şey olduğunu düşünüyorum. Acı çekenler biziz.” diye konuşmuştu.

Kounde’den destek

Barcelona’nın futbolcusu Jules Kounde, Rodri’nin açıklamalarının ardından, “Her yıl daha fazla maç yapıyoruz ve daha az dinleniyoruz. Biz oyuncular bunu 3-4 yıldır söylüyoruz ama kimse bizi dikkate almıyor.Rodri’nin dediği gibi, sesimizi duyurmak için greve gitmek zorunda kalacağımız zaman gelecek.” diye konuştu.

Premier Lig’de tepkiler artıyor

Geçen sezon kulüp ve milli takımda 56 maçta oynayan, Rodri’nin takım arkadaşı Akanji ise, “Bu gidişle ben de 30 yaşında futbolu bırakırım. Artık bıktım.” dedi.

Liverpool’un Brezilyalı file bekçisi Alisson da daha fazla maçın oyuncular üzerinde olumsuz etki bıraktığı düşüncesinde.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.