Mersin Büyükşehir, yol yapım ekibi 50.Yıl Mahallesi’nde çalışıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi 20. Cadde’de geliş-gidiş toplam 1000 metrelik duble yolu yeniliyor. Ayrıca, araç sirkülasyonunun yoğun olduğu 11. Cadde ile 13. Cadde arasındaki 500 metrelik duble yolda da yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Mersin Büyükşehir, yol yapım ekibi 50.Yıl Mahallesi’nde çalışıyor
Yayınlama: 14.09.2024
A+
A-

Yol yenileme çalışmalarının hızla ilerlediğini belirten Büyükşehir Belediyesi Yol ve Asfalt Şube Müdürlüğü’nden asfalt şefi Uğurcan Ergün, “Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi 20. Cadde’deki çalışmalarımız devam ediyor. 11. Cadde ile 13. Cadde arasındaki 500 metrelik duble yol üzerinde Pazartesi günü itibariyle asfalt yenileme çalışmalarına başladık. En kısa sürede bu yolu Mersinlilerin kullanımına açacağız,” dedi.

Ergün, mevcut asfaltın deformasyonlar nedeniyle yenilenmesi gerektiğini belirterek, “Mersin genelinde birçok lokasyonda olduğu gibi 50. Yıl Mahallesi’nde de çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Başkanımızın talimatıyla memnuniyetle çalışıp, yeni yollar açmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmaları, şehirdeki yol sorunlarını çözmeyi ve trafik akışını iyileştirmeyi amaçlıyor. Yapılan yenileme çalışmaları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Kaynak: MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.