Vali Çiçek: “ERVA Spor Okulları projesi büyüyerek devam edecek

Kayseri Valiliği tarafından başlatılan ERVA Spor Okulları projesinin 41.’si olan Hasçelik ERVA Spor Kulübü’nün açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Vali Çiçek: “ERVA Spor Okulları projesi büyüyerek devam edecek
Yayınlama: 11.09.2024
A+
A-

Açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yanı sıra, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Volkan Ersun Acar, Vali Yardımcıları Adnan Türkdamar ve Ömer Tekeş, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, ilçe kaymakamları, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Vali Gökmen Çiçek, ERVA Spor Okulları projesinin önemine değinerek, “Bu açılış benim için bir bayram havasında. Özellikle 41. okulun açılışı özel bir anlam taşıyor. Gençlerimiz için en iyi imkanları sunmak, onların spor ve sanat salonlarında bulunmalarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. ERVA Spor Okulları projesi, Kayseri modeliyle büyüyerek devam edecek” dedi.

Vali Çiçek, projeye katkıda bulunan hayırseverler ve destekçilere teşekkür ederek, “Necmettin Baktır ve ortaklarına, Saffet Aslan’a ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na destekleri için teşekkür ediyorum. ERVA Spor Okullarında yetişen çocuklarımızın Avrupa’da bayrağımızı dalgalandıracaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, “ERVA Spor Okulları, küçük bir proje olarak başlamıştı. Sayın valimizin ve diğer destekçilerin katkılarıyla bugün 41. okulun açılışını yapıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tören, Hasçelik ERVA Spor Kulübü’nün açılışı ile sona erdi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.