MHP Adana İl Başkanı Kanlı’dan Adana 01 FK’ya destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, sezonun ilk maçına çıkacak olan 2. Lig Kırmızı Grup takımı Adana 01 Futbol Kulübü’nü ziyaret etti. Kanlı, kulübün Meydan Mahallesi’ndeki tesislerinde futbolcularla bir araya gelerek, yeni sezonda başarılar diledi.

MHP Adana İl Başkanı Kanlı’dan Adana 01 FK’ya destek
Yayınlama: 31.08.2024
A+
A-

Kanlı, ziyaretinde futbolculara moral verdi ve “Adana 01 Futbol Kulübü iki sezondur şampiyon olarak bizleri gururlandırıyor. Bu sezonda da sizlerden yine üstün başarılar bekliyoruz. Destek bizden, başarı sizden. Her zaman yanınızda olmaya, arkanızda durmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Takımı iyi futbolcularla oluşturduğumuza inanıyorum. Teknik Direktörümüz Volkan Bekiroğlu da Adanalı. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Pazar günü Tarsus’ta taraftarlarımızın ve sizlerin desteğiyle inşallah galibiyete ulaşacağız” dedi. Ziyarette kulüp başkan vekili Mehmet Kutlu, başkan yardımcısı Umut Polat ve genel kaptan Burak Erdem de hazır bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.