Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın: Borçsuz kulübüz, siyaset yapmadık, altyapıda şampiyon takımız

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, sportif faaliyetlerde başarı sağladıkları üç ana konuya büyük önem verdiklerini belirtti. TFF Bölge Müdürü ve ASKF Kayseri Başkanı Mutlu Önal, Talas Belediyespor Kulüp Başkanı Yunus İloğlu, Erciyes38 FK Başkanı Ahmet Dirgenali ve beraberindeki heyetin teşekkür plaketi takdim etmek üzere gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Başkan Yalçın, spor faaliyetlerindeki temel yaklaşımlarını paylaştı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın: Borçsuz kulübüz, siyaset yapmadık, altyapıda şampiyon takımız
Yayınlama: 29.08.2024
A+
A-

Başkan Yalçın, “Birincisi, şehrimizin ve köylerimizin çocuklarına yeteneklerini sergileyebilecekleri bir ortam sunmaya özen gösterdik. U14 ve U18 takımlarımızın Türkiye şampiyonu, diğer alt yaş takımlarımızın da bölge şampiyonu olması, bu konuda ne kadar başarılı olduğumuzu gösteriyor. İkincisi, kimseye borçlu kalmamaya dikkat ettik. Hem kulübümüzün hem de belediyemizin borçsuz olmasına özen gösterdik ve bu başarıda Halil hocamızın büyük katkısı var. Türkiye’de borcu olmayan 8 profesyonel takımdan biriyiz ve bu borçsuzluğu sürdürmekte kararlıyız. Üçüncü olarak da sporun ve çocuklarımızın siyasete karışmamasına büyük önem verdik. Futbolu siyasete bulaştırdığınızda her iki tarafın da zarar göreceğini biliyoruz” dedi.

Başkan Yalçın, Talas Belediyespor olarak altyapı çalışmalarının süreceğini belirtti ve “450 öğrencimizi altyapımızda yetiştirmeye devam ediyoruz. Hiçbir oyuncumuz ya da ailesi sıkıntıya girmesin. Amatör ruhla yolumuza devam edeceğiz. Destek olmak isteyen iş insanları ve müteahhitler buyursun gelsin. Hem profesyonel hem de amatör takımlarımız her zaman hazır. Takımımızdaki tüm yönetici ve futbolculara başarılar diliyorum” diye ekledi.

Ziyaret sırasında konuşan ASKF Başkanı ve TFF Bölge Müdürü Mutlu Önal, Talas Belediyespor’un başarılarının gurur verici olduğunu ifade ederek, “Bu takım, iki defa Türkiye şampiyonu olarak bizi onurlandırdı. U19 ve U14 takımlarımızın başarıları, amatör camiayı ve TFF Bölge Müdürü olarak beni çok mutlu etti. Talasspor’un altyapısının ilk beşte yer alması, Talas Belediyespor’un Erciyes38 FK ile olan başarısını da gösteriyor. Bu süreçte Talas Belediyespor olarak sizlerin emeği çok büyük, bu takıma verdiğiniz destek ve katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.

Talas Belediyespor Kulübü Başkanı Yunus İloğlu ise Başkan Yalçın’ın desteğini vurgulayarak, “Başkanımızın talimatıyla takımımızı kurduk, şampiyon olduk. Altyapıyı iyileştirdik ve 2019’dan 2024’e kadar birçok başarı elde ettik. Başkanımızın bu başarıdaki emeği yadsınamaz” dedi.

Kaynak: TALAS BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.