Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Yusuf Dikeç ile birlikte ikonik pozu verdi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda takım arkadaşıyla 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde gümüş madalya kazanan ve atış sırasındaki ikonik pozuyla büyük ilgi gören Milli Sporcu Yusuf Dikeç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Yusuf Dikeç ile birlikte ikonik pozu verdi
Yayınlama: 27.08.2024
A+
A-

Başkan Seçer, Dikeç’in uluslararası arenada Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etmesini ve elde ettiği başarıyı kutladı. Dikeç ise Mersin’i her fırsatta örnek gösterdiğini belirterek, “Gittiğim her ortamda Mersin’i örnek gösteriyorum, ‘81 ilde örnek bir belediyecilik’ diyorum” ifadelerini kullandı.

Seçer, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, “Spor uluslararası barış elçisidir. Bu anlamda elde ettiğiniz başarı çok değerli ve kutsal” dedi. Dikeç, ikonik pozunun anlamını açıklayarak, “Dünya, olimpiyat ruhuna uygun, fair-play’in olduğu, dopingin ve ekipman kullanımının olmadığı, doğal insan vücudunun ve yeteneğinin sergilendiği saf başarıyı gördü” dedi.

Başkan Seçer, Dikeç’in başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederken, Dikeç ise elde ettiği başarının ülkemiz için büyük bir önem taşıdığını belirtti. Ziyaret sırasında Dikeç, olimpiyatlarda giydiği tişörtü imzalayarak Seçer’e hediye etti. Seçer ise Dikeç’e Roma Mitolojisi’nde çiçek ve bahar tanrıçası Flora’nın büstünü hediye etti.

Kaynak: MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.