Desen Ofis, Ankara ve Gaziantep şubeleriyle büyümesini sürdürecek

Ofis mobilyaları konusunda uzmanlaşmış bir firma olarak, müşterilerinin beklentilerini karşılamak için yenilikçi ürünler ve hizmetler sunduklarını söyleyen Desen Ofis Mobilyaları Kurucusu Necip Taşkesen,
sektördeki hizmet alanlarını genişleterek bu yıl içerisinde 30 milyon TL’lik yatırımla Ankara ve Gaziantep’te şube açarak büyümeyi hedeflediklerini belirtti.

Desen Ofis, Ankara ve Gaziantep şubeleriyle büyümesini sürdürecek
Yayınlama: 24.08.2024
Düzenleme: 26.08.2024 15:26
A+
A-

Aile şirketi olarak 1980’lerden itibaren inşaat ve dekorasyon üzerine iş yapmaya başlayıp 2010 yılından itibaren ise mobilya ve tekstil üzerine işler yaparak Desen Ofis Mobilyalarını şirket bünyesine eklediklerini dile getiren Necip Taşkesen, “Desen Yapı olarak başladığımız işimizi Desen Ofis Mobilyaları ve Diamond Perde Tekstil olarak NT Grup adı altında bir araya geldik. Bünyemizde 12 kişi istihdam ediyor. Türkiye’nin her yerine7-14 iş günü içerisinde mobilya teslimi yapıyoruz. Yıllık yaklaşık 60 milyon TL’lik ofis mobilyaları satışıyla da bölgede ki lider konumumuzu sürdürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Firmasının kuruluş sürecini ve bugün gelinen noktadaki faaliyet alanlarını aktaran Necip Taşkesen, “Proje tasarım uygulama üzerine anahtar teslim işler yapıyoruz. Ev, ofis, fabrika ve kamu kurumlarına inşaat, tadilat, ofis mobilyaları ve perde tekstil üzerine çalışmalar yapıyoruz. Mimar ve mühendis arkadaşlarımızla projelendirip tasarlayıp uygulamaya başlıyoruz” diye konuştu. Firma olarak hedeflerinden de bahseden Taşkesen, “Önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyeti ve yarınları güzel bir isim bırakmaktır. Bu da işimizin güvenirliliğini sağlamaktan ve ekonomik fiyatlarla satış yapmaktan geçiyor” dedi. Bugüne kadar yapmış oldukları projeler hakkında bilgi veren Taşkesen, “İnşaat olarak başladığımız sürede genel olarak Mersin, Adana, Gaziantep ve birçok şehirde projeli işler yapıp binlerce kişinin evlerine, ofislerine hizmet verdik. Toplumumuzdaki en büyük problem maalesef ki güven konusu fakat biz firmamız adına insanlara o güveni sağlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mersin Üniversitesi, Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz ve Tarsus Belediyesi gibi birçok kamu kurumlarına, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde onlarca fabrikaya, Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği’ne, gümrük, lojistik, gıda sektörü, kliniklere ve birçok daldaki ofislere mobilya, perde ve iş dekorasyon olarak hizmetler verdik” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: MÜJDE DEMİR/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.