Patso lezzeti Mersin Sahilleri’nde

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli noktalarına açtığı kafelerle halkın beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Patso lezzeti Mersin Sahilleri’nde
Yayınlama: 24.08.2024
A+
A-

Yeni açılan Patsovan kioskları, sahilde denizin ve temiz havanın keyfini çıkaran vatandaşlar için uygun fiyatlı ve kaliteli patates kızartması sunuyor. Lezzetli soslar eşliğinde servis edilen patatesler, gençler ve çocuklar tarafından beğenilirken, geniş kitlelere hitap eden bu hizmet, halkın ilgisini çekiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş.’de görevli Gıda Mühendisi Çağrı Demirtaş, Patsovan kioskunun kalabalık bir alanda yer aldığını belirtti. Yaz konserleri eşliğinde sundukları hizmetten memnuniyet duyduklarını ifade eden Demirtaş, patates kızartması ve soğan halkaları gibi hızlı ve taze atıştırmalıkların halk tarafından ilgi gördüğünü söyledi.

Vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kafelerinden ve Patsovan’dan memnuniyetlerini dile getirdi. Yiğit Bulut, “Son zamanlarda burayı keşfettim, çok beğeniyorum. Kaliteli ve uygun fiyatlı,” derken, Deniz Selçuk ise, “Ailemizle rahatça gelip oturabiliyoruz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz ve başarılı çalışmalarının devamını bekliyoruz,” şeklinde konuştu.

Kaynak: MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.