Oya Tekin: Seyhan’da temizlik sorununu kararlılıkla çözeceğiz

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyarette, ilçedeki çöp toplama ve kent temizliği sorunlarına yönelik çözüm çalışmalarını hızlandıracaklarını belirtti. Başkan Tekin, sokakları adım adım gezerek sorunları yerinde tespit ettiğini ve Seyhan’ı en kısa zamanda daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir hale getireceklerini vurguladı.

Oya Tekin: Seyhan’da temizlik sorununu kararlılıkla çözeceğiz
A+
A-

Çöp toplama araçlarının bakımına yönelik çalışmaların başlatıldığını ifade eden Tekin, “Eskimiş çöp toplama araçlarının yarattığı sorunları fark ettik. Araçlardan sızan suların yollarda koku ve sağlık riski oluşturduğunu biliyoruz. Bu nedenle araç filomuzu elden geçirmeye ve ihtiyaca uygun hale getirmeye başladık,” dedi.

Başkan Tekin, temizlik çalışmalarında hem personelin hem de vatandaşların sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. “Temiz bir Seyhan için herkes görevini severek ve sahiplenerek yerine getirmeli. Personelimize güvenimiz tam. Temiz ve sağlıklı bir Seyhan için özveriyle çalışacaklarına inanıyorum,” şeklinde konuştu.

Son olarak, Tekin, “Gecemiz gündüzümüz Seyhan için. Ekibimizle birlikte daha temiz ve yaşanabilir bir Seyhan için kararlılıkla çalışacağız. Vatandaşlarımızın da Seyhan’ı temiz tutmak için duyarlı olmalarını rica ediyorum,” dedi.

Kaynak: SEYHAN BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.