Şehitkamil Belediyesi 2.etap bisiklet dağıtımına başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, seçim öncesi verdiği sözleri kararlılıkla yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, çocuklara bisiklet dağıtımına yönelik başlattığı programın 1. etabını başarıyla tamamladıktan sonra, 2. etap bisiklet dağıtımlarına başladı.

Şehitkamil Belediyesi 2.etap bisiklet dağıtımına başladı
Yayınlama: 19.08.2024
A+
A-

Başkan Yılmaz, başarılı öğrencilere verdiği bisiklet sözünü tutarak, 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü Boyno, Eyüpsultan, Selahattin Eyyubi ve Göllüce mahallelerinde 2. etap bisiklet dağıtımlarını başlattı. Dağıtımlar, 20 Ağustos 2024 Salı günü Hacıbaba, Karacaoğlan, Çıksorut ve Umut mahallelerinde devam edecek. 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü ise 8 Şubat, Pirsultan, 29 Ekim ve Mevlana mahallelerinde gerçekleştirilecek dağıtımlarla 2. etap tamamlanacak.

Başkan Yılmaz, bu proje ile başarılı öğrencileri ödüllendirmeyi ve spora teşvik etmeyi amaçlıyor. Bisikletler, Şehitkamil Belediyesi’ne başvuran ve takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere armağan ediliyor. Başkan Yılmaz, bisiklet dağıtımlarıyla çocukların yüzlerini güldürmenin yanı sıra, aileleri de memnun ediyor.

Başkan Yılmaz, çocukların ve gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Verdiğimiz her sözü yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğu, bizim en büyük mutluluğumuz ve gurur kaynağımızdır. Çocuklarımızın başarısı, bu şehrin geleceğini aydınlatacak. Şehitkamil’de yaşayan her bir başarılı çocuğumuza ulaşmayı ve onların hayallerine destek olmayı kendimize bir görev biliyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki çocuklarımızın başarısı, Şehitkamil’in başarısıdır,” dedi.

Kaynak: ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.