Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan büyük su projesinin çevresinde yapılan çalışmaları inceledi

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Hacılar ilçesinde yürütülen ve yaklaşık 200 milyon TL’lik yatırımı içeren büyük su projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan büyük su projesinin çevresinde yapılan çalışmaları inceledi
Yayınlama: 16.08.2024
A+
A-

İnceleme sırasında, ilçede devam eden su kanalı çalışmalarıyla dere yataklarının ıslah edildiği, çevre düzenlemesi ve yol yapımı gibi tamamlayıcı projelerin de hızla ilerlediği belirtildi. Başkan Özdoğan ve Genel Sekreter Yardımcısı Hasdal, kanal çevresindeki düzenlemeler, yapılacak yol çalışmaları ve demir korkuluklar gibi önemli detaylar üzerinde istişarelerde bulundu.

Başkan Bilal Özdoğan, projelerin Hacılar ilçesinin altyapısını güçlendirirken, estetik değer katacağını vurguladı. Özdoğan, “Kanal çevresindeki düzenlemeler, hem estetik hem de güvenlik açısından büyük önem taşıyor. Yol çalışmaları ve demir korkuluklarla vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamayı hedefliyoruz. Bu süreçte bize destek olan Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Ali Hasdal’a teşekkür ederim,” dedi.

Özdoğan, ayrıca Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a da ilçeye verdiği sürekli destekten ötürü teşekkürlerini ileterek, “Memduh Başkanımızın katkılarıyla bu proje hızlı ve başarılı bir şekilde ilerliyor. Kendisine ilçemize kattığı değerlerden dolayı minnettarız,” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ise, projenin Hacılar için büyük bir adım olduğunu ve çalışmaların en iyi şekilde tamamlanması için iş birliği içinde hareket ettiklerini belirtti. İncelemelerin, projenin hızla ilerlemesi ve ilçenin geleceğine yönelik büyük katkılar sağlaması açısından önemli bir adım olduğu kaydedildi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.