Oya Tekin, asfalt çalışmalarını yerinde izledi

Seyhan Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye Başkanı Oya Tekin, asfalt serme işlerinin planlı ve programlı bir şekilde devam edeceğini belirterek, Seyhan sokaklarının daha güzel bir görünüme kavuşması için kararlı olduklarını vurguladı.

Oya Tekin, asfalt çalışmalarını yerinde izledi
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

Yaz sıcaklarına rağmen özverili bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Tekin, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli. Modern yollara kavuşmalarını sağlamak ve sokaklarında daha rahat ve sağlıklı yürümelerine olanak tanımak en büyük arzumuz. Bu süreçte emek veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şehit Samet Özkan Sokağı’nın uzun süredir kötü durumda olduğunu belirten Barbaros Mahallesi Muhtarı Bahri Aslan ve Yenibey Mahallesi Muhtarı Ramazan Tamu, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Muhtarlar, “Mahallemizin önemli bir sorununun giderilmesinden dolayı Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin’e vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz” dediler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.