Adana Valisi Köşger artan kazalara ilişkin açıklamada bulundu! Müsterih olsunlar gereken yapılacak…

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana’da son zamanlarda artan kazalara ilişkin sosyal medya hesabından yapılan Turgut Özal Bulvarı ve Süleyman Demirel’i her gece yarış pistine çevirip abart egzoz ile vatandaşları rahatsız edenler için bir çözüm istiyoruz paylaşımına “müsterih olsunlar gereken yapılacak” mesajını verdi.

Adana Valisi Köşger artan kazalara ilişkin açıklamada bulundu! Müsterih olsunlar gereken yapılacak…
Yayınlama: 12.08.2024
Düzenleme: 12.08.2024 17:03
A+
A-

Turgut Özal Bulvarı’nda meydana gelen kaza da, Kasım Y. (23) idaresindeki 01 AEY 213 plakalı Volkswagen marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkıp karşıya geçmeye çalışan Sevgi Akbaş’a (54) çarpıp hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Bu kazanın ardından sosyal medya hesabından bir kullanıcı ” Sayın Valim, Sayın Emniyet Müdürüm: Turgut Özal Bulvarı ve Süleyman Demirel’i her gece yarış pistine çevirip abart egzoz ile vatandaşları rahatsız edenler için bir çözüm istiyoruz. 2 gün önce bir teyzemiz yaşamını yitirdi. İller Bankası’ndan Kurttepe’ye kadar kasis, radar, Polis kontrolü, kamera, elimizden gelen bütün önlemleri alalım lütfen, daha fazla canlar yanmasın.” paylaşımında bulundu.

Bu paylaşımın ardından Adana Valisi Yavuz Selim Köşger,” Bu konu çok sayıda hemşehrimiz tarafından bana ulaştırıldı. Adanalı/Çukurovalı hemşehrilerimiz müsterih olsunlar gereken yapılacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: YUSUF YILDIZ/ ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.