AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık’tan huzurevine ziyaret

TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, Adana’daki temasları kapsamında anlamlı bir ziyarette bulundu. Karamık, Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık’tan huzurevine ziyaret
Yayınlama: 09.08.2024
A+
A-

Ziyaret sırasında, yaşlıların sağlığı ve huzurunun her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Karamık, “Büyük bir ailenin fertleri olarak, her büyüğümüzün sağlık ve huzur içinde olduğu bir ortam sağlamak bizim görevimiz. Her şartta onların duasını almak için çalışıyoruz” dedi. Yaşlılara gösterilen ilginin toplumun genel huzurunu artırdığını belirten Karamık, “Gönül almaya bir tebessüm yeter” ifadesini kullandı.

Karamık, yaşlılarla geçirdiği vakit boyunca onların dilek ve isteklerini dinleyerek, devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını hissettirdi. Ziyaret, huzurevi sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Karamık, huzurevi personeline teşekkür ederek, yaşlıların yaşam kalitesini artırmak için yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekti ve desteklerin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.